Trampoline Rond

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Trampoline rechthoek

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Ingraaf/inground Trampoline

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Trampoline met veiligheidsnet

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Trampoline ovaal

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Trampoline per Merk

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Trampoline accessoires & onderdelen

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

✔ VOOR 23:59 BESTELD = MORGEN IN HUIS

✔ UNIEKE SPEELGOEDDEALS

✔ SUPERSNEL BETALEN MET TIKKIE

Als u speelgoed wilt bestellen dat echt uitnodigt om buiten te gaan spelen, kunt u het best ervoor kiezen om trampolines te kopen. Jong of oud, even heerlijk op de trampoline springen vindt iedereen leuk. De trampolines die u bij Speelgoed De Betuwe kunt kopen, zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Zo zorgen we ervoor dat onze trampolines lang speelplezier opleveren.

Keuze uit een ruim aanbod trampolines om te kopen

In onze webshop kiest u bij het kopen uit een ruim assortiment aan trampolines, dus u kunt zeker een trampoline bestellen die perfect op uw wensen aansluit. Zo heeft u onder andere volgende keuzes bij het kopen van trampolines:
  • Een ronde of rechthoekige vorm
  • Een ingegraven of vrijstaande trampoline
  • Met of zonder veiligheidsnet
Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende diameters. Hierdoor verkopen wij zeker een trampoline die het juiste formaat heeft voor de ruimte waar u hem wilt plaatsen.

Voor iedere ruimte de juiste trampoline om te bestellen

Wanneer u een trampoline gaat kopen, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u het juiste speeltoestel koopt. Een trampoline moet natuurlijk wel goed in de beschikbare ruimte passen en het liefst met veel ruimte er omheen. Het is namelijk veiliger wanneer de trampoline niet te dicht op bijvoorbeeld een schutting of het huis staat. Het is helemaal mooi wanneer u de trampoline ingraaft, want dan neemt deze minder zicht weg en krijgt hij een vaste plaats in de tuin. Bovendien is hij bij minder mooi weer af te dekken, waardoor de trampoline in uitstekende vorm blijft.

Verhoog de veiligheid van de trampoline

Met een ruime opzet verhoogt u de veiligheid van de trampoline, maar u kunt nog meer doen. Wanneer u kiest voor een trampoline met een veiligheidsnet, kunnen uw kinderen er niet af vallen tijdens het spelen. Met een veiligheidsnet kunt u uw kinderen met een gerust hart laten spelen, zonder dat u ze iedere seconde scherp in de gaten moet houden. Voor extra veiligheid en gemak, zijn diverse trampolines uitgerust met een laddertje, zodat de kinderen er veilig op kunnen klimmen.

Eenvoudig de perfecte trampoline bestellen

Met een trampoline haalt u gegarandeerd leuk speelgoed in huis dat bij veel kinderen in de smaak zal vallen! Bestel hem eenvoudig en snel in onze webshop. Vandaag besteld, is morgen al in huis! Op onze site vindt u ook diverse onderdelen en accessoires voor de trampoline. Heeft u een vraag over een van onze trampolines of wilt u meer weten over het andere buitenspeelgoed dat u bij ons kunt bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.