Trampoline kopen? | Speelgoed de Betuwe.nl

Je wilt een trampoline kopen. Waar moet je dan op letten? Er zijn ronde en rechthoekige trampolines, ingraaf en staande, met of zonder veiligheidsnet, welke diameten moet ik hebben? Op onze webshop vind je het allemaal. Voor alle kinderen is een trampoline een fantastisch speeltoestel. Of je nu jong of oud bent, even heerlijk op de trampoline springen vindt iedereen leuk. We vinden het belangrijk dat onze trampolines lang speelplezier opleveren. Daarom hebben we in ons assortiment alleen kwaliteitsproducten geselecteerd die voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.
 
Groot of klein? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te bepalen hoe veel ruimte je beschikbaar hebt om een trampoline te plaatsen. Je wilt niet dat deze te dicht op een schutting, op het huis of op een tuinhuisje staat. In verband met veiligheid is het fijn als de trampoline mooi ruim kan worden opgezet. Als de mogelijkheid er is, is het misschien mooier om een ingraaftrampoline te hebben, zodat deze minder zicht wegneemt terwijl hij toch een vaste plaats inneemt in de tuin. Uiteraard is deze af te dekken zodat hij in uitstekende vorm blijft wanneer het buiten minder mooi weer is.
 
Naast een ruime opzet is het natuurlijk prettig als de trampoline veilig kan worden gebruikt. Daarom zie je tegenwoordig steeds meer trampolines die voorzien zijn van een hoog veiligheidsnet, zodat de kinderen niet van de trampoline af kunnen vallen tijdens het spelen. Met zo een veiligheidsnet kun je de kinderen - jong en oud(er) - met een gerust hart laten spelen, zonder dat je ze iedere seconde scherp in de gaten moet houden. Voor extra veiligheid (en gemak), zijn diverse trampolines uitgerust met een laddertje, zodat de kinderen er veilig op kunnen klimmen zonder dat ze er af kunnen vallen. Met een trampoline heb je gegarandeerd een leuk speeltoestel dat bij veel kinderen in de smaak zal vallen!