37051 Kid K'Nex Bouwset - Rockin' Robots, 50dlg.
37051 Kid K'Nex Bouwset - Rockin' Robots, 50dlg.

37051 Kid K'Nex Bouwset - Rockin' Robots, 50dlg.

Artikelnummer: 37051

28,99
Verzendkosten: € 6,95
zie levertijd
Levertijd: 3 dag(en)
Bekijk vergelijking
  • Gratis cadeau bij elke bestelling vanaf 50,-
  • Veilig achteraf betalen met Klarna of Riverty
  • Dé specialist in binnen- en buitenspeelgoed

Productomschrijving

K’NEX Rockin Robots Building Set
Je kind kan zich nu heerlijk bezighouden met het bouwen van super leuke robots! Deze set bevat wel 50 felgekleurde KID K’NEX onderdelen. Deze set bevat ook 20 verschillende voorgestelde modellen, met elke keer een andere look! Met veel kleurrijke, stevige en grote KID K'NEX onderdelen die kleine handjes gemakkelijk kunnen stapelen, op elkaar kunnen klikken en verbinden! De minimale leeftijd voor deze set is 3 jaar.

Over K'NEX
Stimuleer de creativiteit en de verbeelding van je kinderen met K'NEX! Met dit constructiespeelgoed kunnen kinderen tegelijkertijd leren en spelen. Het bouwsysteem van K'NEX bestaat uit kleurrijke kunststofstaafjes en koppelstukken die je met een eenvoudige "klik" in elkaar kunt zetten! Deze onderdelen kunnen worden gecombineerd om voertuigen, en structuren te bouwen die echt bewegen, of alles wat je kind ook maar kan bedenken!

Bijgeleverde geïllustreerde instructieboekjes bevatten altijd bouwinstructies/ideeën om ingenieurs in spé op weg te helpen om prachtige creaties te bouwen. Bovendien stimuleert K'NEX de hand/oog-coördinatie, een fijne motoriek, probleemoplossende vaardigheden en het ruimtebesef van een kind.

Het speelgoed is met trots gemaakt in de Verenigde Staten en is getest volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat je kinderen zorgeloos kunnen spelen. Zet je kind vroeg op de juiste koers. Stimuleer de creativiteit en ontwikkeling van je kinderen vandaag nog met K'NEX!

Review toevoegen
37051 Kid K'Nex Bouwset - Rockin' Robots, 50dlg.

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Nog geen beoordelingen