Darda Racebaan Auto Audi R8  Silver
Darda Racebaan Auto Audi R8 Silver
0 Reviews | Review toevoegen
Darda Racebaan auto Audi R8  silver Deze auto is geschikt voor de Darda Racebaan en bevat een speciale frictiemotor waardoor de auto grote snelheid kan maken. Spectaculair door scherpe...

Artikelnummer

SX50373

Levertijd

5 dag(en)

€ 11,49
Prijs per stuk
zie levertijd
 
Darda Racebaan auto Audi R8  silver
Deze auto is geschikt voor de Darda Racebaan en bevat een speciale frictiemotor waardoor de auto grote snelheid kan maken. Spectaculair door scherpe bochten rijden en loopings maken.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 
SPEELGOED RACEBANEN VAN DARDA
 De wereld van speelgoedmerk Darda is een wereld waarin alles draait om snelheid, actie en spektakel. Darda is dan ook een merk dat zich geheel heeft toegelegd op racebanen en daarbij horende autootjes. Maar dit zijn niet zo maar racebanen en autootjes. Darda autootjes worden namelijk niet op afstand bestuurd, maar rijden door een zogenaamde frictiemotor. Dit motortje komt het beste tot zijn recht als je het autootje heen en weer beweegt en dan loslaat in plaats van het autootje enkel en alleen naar achteren te trekken.

De Darda raceautootjes van tegenwoordig zien er stoer en robuust uit. Ze zijn onder andere  verkrijgbaar in grote merken als Mercedes, Audi, BMW en Porsche in natuurlijk de meest snelle uitvoeringen. Hiermee blijft het de Duitse roots toch nog een beetje trouw. Maar natuurlijk ontbreken de snelle formule 1 racebolides niet in het assortiment van Darda. Naast de autootjes kunt u uiteraard ook de Darda racebanen bij ons bestellen. Als uw kind de smaak echt te pakken heeft, dan kunt u deze banen met verschillende uitbreidingsets en/of loopings verder vervolmaken. Op deze manier raakt een kind niet snel uitgespeeld en beleeft het langer plezier aan Darda speelgoed.
 
 
 

Specificaties

Merk
Darda
Leeftijd
vanaf 5 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.