Darda Racebaan Auto Die Cast Mercedes Benz Polizei (Uitloped product) Darda Racebaan Auto Die Cast Mercedes Benz Polizei (Uitloped product)
Darda Racebaan Auto Die Cast Mercedes Benz Polizei (Uitloped product) Darda Racebaan Auto Die Cast Mercedes Benz Polizei (Uitloped product)
Darda Racebaan Auto Die Cast Mercedes Benz Polizei (Uitloped product)
0 Reviews | Review toevoegen
Deze wit-groene Mercedes Benz in "Polizei" uitvoering is uitgevoerd in metaal. Precies zoals de Darda autootjes in de jaren 70 en 80 waren. Klik op de kleine afbeeldingen voor leuke...

Artikelnummer

50331

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar, voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

€ 8,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze wit-groene Mercedes Benz in "Polizei" uitvoering is uitgevoerd in metaal. Precies zoals de Darda autootjes in de jaren 70 en 80 waren. Klik op de kleine afbeeldingen voor leuke reclame filmpjes uit die tijd.
 
SPEELGOED RACEBANEN VAN DARDA
 De wereld van speelgoedmerk Darda is een wereld waarin alles draait om snelheid, actie en spektakel. Darda is dan ook een merk dat zich geheel heeft toegelegd op racebanen en daarbij horende autootjes. Maar dit zijn niet zo maar racebanen en autootjes. Darda autootjes worden namelijk niet op afstand bestuurd, maar rijden door een zogenaamde frictiemotor. Dit motortje komt het beste tot zijn recht als je het autootje heen en weer beweegt en dan loslaat in plaats van het autootje enkel en alleen naar achteren te trekken.

De Darda raceautootjes van tegenwoordig zien er stoer en robuust uit. Ze zijn onder andere  verkrijgbaar in grote merken als Mercedes, Audi, BMW en Porsche in natuurlijk de meest snelle uitvoeringen. Hiermee blijft het de Duitse roots toch nog een beetje trouw. Maar natuurlijk ontbreken de snelle formule 1 racebolides niet in het assortiment van Darda. Naast de autootjes kunt u uiteraard ook de Darda racebanen bij ons bestellen. Als uw kind de smaak echt te pakken heeft, dan kunt u deze banen met verschillende uitbreidingsets en/of loopings verder vervolmaken. Op deze manier raakt een kind niet snel uitgespeeld en beleeft het langer plezier aan Darda speelgoed.
 
 

 

Specificaties

Merk
Darda
Leeftijd
vanaf 5 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.