Darda Racebaan Auto Porsche Gt 3 Politie
Darda Racebaan Auto Porsche Gt 3 Politie
1 Reviews | Review toevoegen

Darda Racebaan auto Porsche GT 3 politie Deze auto is geschikt voor de Darda Racebaan en bevat een speciale frictiemotor waardoor de auto grote snelheid kan maken. Spectaculair door scherpe bochten...

Artikelnummer

SX50341 

Levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 11,95
€ 11,35
Prijs per stuk

Voorraad :

zie levertijd

Darda Racebaan auto Porsche GT 3 politie
Deze auto is geschikt voor de Darda Racebaan en bevat een speciale frictiemotor waardoor de auto grote snelheid kan maken. Spectaculair door scherpe bochten rijden en loopings maken.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 
SPEELGOED RACEBANEN VAN DARDA
 De wereld van speelgoedmerk Darda is een wereld waarin alles draait om snelheid, actie en spektakel. Darda is dan ook een merk dat zich geheel heeft toegelegd op racebanen en daarbij horende autootjes. Maar dit zijn niet zo maar racebanen en autootjes. Darda autootjes worden namelijk niet op afstand bestuurd, maar rijden door een zogenaamde frictiemotor. Dit motortje komt het beste tot zijn recht als je het autootje heen en weer beweegt en dan loslaat in plaats van het autootje enkel en alleen naar achteren te trekken.

De Darda raceautootjes van tegenwoordig zien er stoer en robuust uit. Ze zijn onder andere  verkrijgbaar in grote merken als Mercedes, Audi, BMW en Porsche in natuurlijk de meest snelle uitvoeringen. Hiermee blijft het de Duitse roots toch nog een beetje trouw. Maar natuurlijk ontbreken de snelle formule 1 racebolides niet in het assortiment van Darda. Naast de autootjes kunt u uiteraard ook de Darda racebanen bij ons bestellen. Als uw kind de smaak echt te pakken heeft, dan kunt u deze banen met verschillende uitbreidingsets en/of loopings verder vervolmaken. Op deze manier raakt een kind niet snel uitgespeeld en beleeft het langer plezier aan Darda speelgoed.
 
 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Petra Aarts - 10-12-2020 14:32

Erg jammer dat deze auto niet door de brug van de darda baan kan. Door zijn spiegels is hij te breed en blijft hij steken. Mijn kleinzoon was teleurgesteld. Je zou toch verwachten dat men hier bij t ontwerp rekening mee zou houden.

Merk
Darda
Leeftijd
vanaf 5 jaar