Lundby Poppenhuis Smaland Slaapkamer Bed Koper
Lundby Poppenhuis Smaland Slaapkamer Bed Koper
2 Reviews | Review toevoegen

bed

Artikelnummer

LY602092 

Levertijd

op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Lundby poppenhuis Smaland slaapkamer koper
tweepersoonsbed, 2 nachtkastjes en 2 kussentjes

Kleur: wit met koperkleur
Schaal: 1:18

ÔÃïPoppenhuizen van Lundby

Er is vandaag de dag natuurlijk ontzettend veel speelgoed te koop. Maar je hebt speelgoed en je hebt speelgoed. Lundby speelgoed is speelgoed waarmee kinderen nog echt zelf moeten spelen en is geen speelgoed dat?ávoorkinderen speelt. Het doet een beroep op de eigen fantasie en creativiteit van kinderen. En dat deze groot zijn wordt wel bewezen als zij spelen met de poppenhuizen van speelgoedmerk?áLundby.

Lundby heeft goed nagedacht over de inwoners van haar poppenhuizen. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is verkrijgbaar.?áPapaÔÃÖs, mamaÔÃÖs, kinderen, babyÔÃÖs, maar ook huisdieren als?áhonden?áen katten zijn verkrijgbaar. Al deze figuurtjes zijn tot in detail uitgevoerd en zelfs de kleding van de figuurtjes kun je wisselen. Ook de huisdieren zijn in verschillende groottes te koop van kat tot kitten en van volwassen hond tot puppyÔÃÖs. Zelfs aan een aquarium met vissen is gedacht.?áLaat kinderen hun fantasie en creativiteit tot ontwikkeling brengen met de poppenhuizen van Lundby!


Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Carry - 07-02-2017 22:14

Hele mooie slaapkamer,het bed is mooi opgemaakt en de nachttafeltjes zijn heel chique!

Wilma - 02-06-2015 10:54

Heel mooi. Vooral de glitterkussentjes geven een extra sjiek effect.