Lundby Poppenhuis Transformator
2 Reviews | Review toevoegen

Lundby poppenhuis transformatorTransformator, nieuwe uitvoering, de transformator is in te pluggen aan de achterkant van een Lundby poppenhuis. past ook op oude modellen poppen huizen. Poppenhuize...

Artikelnummer

LY607027 

Levertijd

op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Lundby poppenhuis transformatorTransformator, nieuwe uitvoering, de transformator is in te pluggen aan de achterkant van een Lundby poppenhuis.
past ook op oude modellen poppen huizen.

Poppenhuizen van Lundby

Er is vandaag de dag natuurlijk ontzettend veel speelgoed te koop. Maar je hebt speelgoed en je hebt speelgoed. Lundby speelgoed is speelgoed waarmee kinderen nog echt zelf moeten spelen en is geen speelgoed dat voorkinderen speelt. Het doet een beroep op de eigen fantasie en creativiteit van kinderen. En dat deze groot zijn wordt wel bewezen als zij spelen met de poppenhuizen van speelgoedmerk Lundby.

Lundby heeft goed nagedacht over de inwoners van haar poppenhuizen. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is verkrijgbaar. Papaâs, mamaâs, kinderen, babyâs, maar ook huisdieren als honden en katten zijn verkrijgbaar. Al deze figuurtjes zijn tot in detail uitgevoerd en zelfs de kleding van de figuurtjes kun je wisselen. Ook de huisdieren zijn in verschillende groottes te koop van kat tot kitten en van volwassen hond tot puppy Zelfs aan een aquarium met vissen is gedacht. Laat kinderen hun fantasie en creativiteit tot ontwikkeling brengen met de poppenhuizen van Lundby!

 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Tiny - 25-09-2020 12:40

Transformator is heel goed... erg blij mee

Anoniem - 04-06-2020 18:52

Prima transformator

Merk
Lundby
Bijlagen: