Götz Precious Day, Götz Precious Day, Götz Precious Day,
Götz Precious Day, Götz Precious Day, Götz Precious Day,
Götz Precious Day, "Jessica to dress", Classic, blond haar, slaapogen, 46 cm
0 Reviews | Review toevoegen
Stapop Jessica uit de serie Precious Day Girl van het Duitse merk Götz is een speelgoedpop, met een zacht lijfje, stevig gevuld met watten, waardoor ze zelfstandig kan staan en zitten....

Artikelnummer

441490365

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar, voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

€ 59,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Stapop Jessica uit de serie Precious Day Girl van het Duitse merk Götz is een speelgoedpop, met een zacht lijfje, stevig gevuld met watten, waardoor ze zelfstandig kan staan en zitten. Tegelijk biedt het zachte lijfje meer mogelijkheden voor een natuurlijke houding. Armen, benen en hoofdje zijn van vinyl en beweegbaar. Het vinyl is geurloos en vrij van schadelijke stoffen.

Sta pop ‘Jessica to dress’ heeft extra lang blond haar en blauwe slaapogen. Haar roze ondergoed zit vast aan het lijfje. Aan haar voeten heeft ze slofjes. Ze is klaar om aangekleed te worden en het haar te stijlen. Poppenkleertjes kunnen makkelijk aan- en uitgetrokken worden.

Het haar van de pop lijkt bedrieglijk echt en is van hoogwaardig materiaal. Het haar is in het hoofdje ingenaaid en daardoor zeer duurzaam. Het kan daarom gewassen, gekamd en gekapt worden. Als het haar met een föhn gedroogd wordt, dient de afstand van de föhn tot de pop minstens 20 cm te bedragen om beschadiging te voorkomen.

De speelpop is afwasbaar met een vochtig doekje. De kleertjes zijn wasbaar op 30°C. Zie instructies bij de pop.
Gewicht 740 gr.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.