Siku Stratenplan Inclusief Inhoud
Siku Stratenplan Inclusief Inhoud
0 Reviews | Review toevoegen
Siku Stratenplan Een flexibel systeem waarmee kinderen hun eigen Siku wereld kunnen creëren. De tegels zijn eenvoudig en in ieder gewenst patroon te leggen. Materiaal: kunststof Kleur:...

Artikelnummer

SK5501

Verzendkosten

€ 6,95

Levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 62,49
Prijs per stuk
zie levertijd
 
Siku Stratenplan
Een flexibel systeem waarmee kinderen hun eigen Siku wereld kunnen creëren. De tegels zijn eenvoudig en in ieder gewenst patroon te leggen.
Materiaal: kunststof
Kleur: grijs
Afmeting: 37,5cm x 12,5cm x 28cm
Inclusief:
- Plug-in adapters (2 stuks)
- Verkeerslichten (4 stuks)
- Verkeersborden (6 stuks)
- Afslagborden (1 stuk)
- Bomen (3 stuks)
- Lantarenpalen (2 stuks)
- Benzinestation (inclusief benzinepompen, betaalhuisje, autowasstraat en licht)
- Halfronde bevestigingsbuttons (8 stuks)
- Ronde bevestigingsbuttons (4 stuks)
- Straatplantegels, bedrukt (9 stuks)


Siku tractors en transport voertuigen
Kinderen zijn altijd al gefascineerd geweest van grote voertuigen zoals tractors, treinen en graafmachines. Altijd als deze voertuigen voorbijkwamen kijken keken kinderen vol verbazing naar deze reusachtige transport voertuigen en waren ze vaak een beetje onder de indruk. Dit verklaart misschien ook wel waarom dit soort binnenspeelgoed het altijd goed doet onder de kinderen. Vooral de jongetjes spelen graag met een gave helikopter, een stoere brandweerwagen of een grote tractor. Het is leuk voor de kleintjes om met dit speelgoed te spelen op een speelkleed, een zogenaamd verkeerstapijt. De Siku landbouw- en transportvoertuigen zijn ook geschikt om te combineren met met de Kids Globe houten stallen. Als u op zoek bent naar een leuk cadeau waar uw kinderen zeker een tijd zoet mee mee zullen zijn, bekijk dan het uitgebreide assortiment op Speelgoeddebetuwe.nl!
Uitgebreide Siku collectie online
In onze webshop kunt u de keuze maken uit de uitgebreide binnenspeelgoed collectie van Siku voertuigen. We hebben de mooiste voertuigen persoonlijk geselecteerd en op een rijtje gezet voor u en uw kinderen. Voor de farm-liefhebbers hebben we een ruim aanbod van tractors, veeautoâs en bijbehorende accessoires te koop van het populaire merk Siku. Naast deze boerderij artikelen hebben we ook andere transportmiddelen op schaal zoals een trauma helikopter, shovels, autotransporters en brandweerwagens. Voor de kinderen die van gave voertuigen houden hebben we de leukste producten verkrijgbaar. De Siku voertuigen collectie shopt u online bij Speelgoeddebetuwe.

 
 

Specificaties

Merk
Siku
Leeftijd
vanaf 3 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.