Sjoelbak Heemskerk Hs-20 Met Score Formulieren Sjoelbak Heemskerk Hs-20 Met Score Formulieren
Sjoelbak Heemskerk Hs-20 Met Score Formulieren Sjoelbak Heemskerk Hs-20 Met Score Formulieren
Sjoelbak Heemskerk Hs-20 Met Score Formulieren
0 Reviews | Review toevoegen
Nu met scoreformulieren!

Artikelnummer

41003+44013

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar, voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

€ 129,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Sjoelen op een échte Heemskerk van wedstrijdformaat, maar dan voor een extra scherpe prijs? De HS-20 sjoelbak is perfect voor al die gezellige ontmoetingen met vrienden en familie!

Voordelig in kwaliteit én prijs

De sjoelbak HS-20 heeft, net als zijn grote broers HS-30 en HS-40 een luxe uitstraling. Dat komt onder andere door de puntaanduiding d.m.v. messing nagels en het toevoegen van het Heemskerk logo op de afzetbalk. Ook de stevigheid is zoals je die van een Heemskerk sjoelbak verwacht. Maar door het gebruik van lichtere materialen kun je met de HS-20 genieten van je favoriete oud-Hollandse spel voor een zeer gunstige prijs. Nodig dus snel je vrienden en familie uit voor een avondje vol gezelligheid en daag ze uit voor een potje sjoelen.

Licht en toch stevig

De HS-20 sjoelbak is gemaakt van lichte materialen. Zo is zijn de zijkanten, de poortenbalk en de afzetbalk gemaakt van multiplex. Het speelveld is een fineerplaat waar je de sjoelschijven soepel overheen laat glijden. De verbindingen zijn door middel van nietjes aan elkaar bevestigd, wat ervoor zorgt dat de sjoelbak mooi stevig is.
Bij de sjoelbak HS-20 wordt standaard een set van 30 sjoelstenen meegeleverd. Het is dus niet nodig om deze apart te bestellen. De sjoelstenen kunnen handig opgeborgen worden in de sjoelbak door middel van het opbergplankje. Zo houd je alles netjes bij elkaar en is de kans dat er sjoelstenen kwijt raken heel klein.

Kortom, met de HS-20 sjoelbak wordt het samenzijn met jouw familie en vrienden nóg gezelliger!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.