filter_list

Gebruik Filter

Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
visibility

Speelhuis Dopey uni color nieuw

81,95

visibility

Feber activity house 3 in 1

114,95

visibility

Speelhuis kunststof shed nieuw

119,00

-4%
visibility

Feber speelhuis fantasy house

124,95

119,95

-0%
visibility

Speelhuis Kiosk 139 X 118 Cm Bruin/groen/rood

129,95

129,55

-0%
visibility

Speelhuis Tuinhuisje 120 Cm Crème

129,95

129,55

visibility

Feber Frozen 2 Fantasy House speelhuis

142,05

visibility

Little Tikes klimrek hide in slide met glijbaan

160,70

visibility

Feber Multi Activity House 6in1

178,95

visibility

Feber Eco House

180,95

visibility

Feber speelrubs / kruiptunnel

245,45

visibility

Feber Speelhuis met deur en sleutel

255,95

   1  2  

Kunststof speelhuisjes

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Iets waar kinderen uren speelplezier van hebben? Een kunststof speelhuisje, klimrek of speeltunnel is dan het perfecte cadeau! Het prikkelt de creativiteit en fantasie van kinderen enorm. Kinderen leren op een speelse manier al vroeg om te gaan met de wereld en het echte leven. Het meest belangrijke is dat dit gebeurt in een veilige omgeving, gewoon bij u in de achtertuin of binnen in de huiskamer. Zij leren de wereld rustig kennen en u kunt een oogje in het zeil houden. Een speelhuisje of klimrek is het domein van uw kind. Hier leren zij spelenderwijs om te gaan met de omgeving en ook met elkaar. Daarnaast heeft het klimmen en klauteren met name voor jonge kinderen een goede invloed op de ontwikkeling van de motoriek. Of het huisje, klimrek of speeltunnel nu binnen staat of in de gezonde, frisse buitenlucht, speelplezier is gegarandeerd.

Kunststof speelhuisjes bij Speelgoed De Betuwe

Op zoek naar een speelhuisje? Bij Speelgoed De Betuwe bent u dan zeker aan het juiste adres. Ons assortiment biedt diverse speelhuisjes en klimrekken aan in verschillende soorten een maten. Een aantal hebben zelfs een thema. Denk hierbij aan een paleis met wel negen torens of een huisje met junglethema. Onze speelhuisjes en klimrekken zijn eenvoudig te monteren en zijn van uitstekende kwaliteit. Ieder huisje heeft zijn eigen karakter met leuke realistische details. Denk hierbij aan een werkende deurbel, een brievenbus, een keukentje en nog veel meer. Kinderen beleven op deze manier de grootste avonturen in hun eigen speelhuisje of speelrek. Ze zullen zich de hele dag uitstekend vermaken.

Ons assortiment biedt verschillende kunststof speelhuisjes en klimrekken aan van de merken Feber en Little Tikes. Van het merk Feber is er ook een enkele speeltunnel verkrijgbaar. Onze speeltoestellen zijn volledig gericht op veiligheid en op het hebben van plezier. Ze hebben nu eenmaal een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen. Er is dus geen enkele reden om geen speelhuis of klimrek aan te schaffen. Onze collectie biedt 14 speelhuisjes aan met verschillende thema’s. Eén van deze speelhuisjes is zelfs opvouwbaar. Makkelijk om op te bergen en ideaal om mee te nemen op vakantie of op visite bij vrienden of familie. Ook zijn er huisjes met een picknicktafel inclusief bijbehorende accessoires zoals speelgoedeten en bestek. Daarnaast zijn er 4 verschillende klimrekken mét glijbaan te vinden. Ook hebben wij een vrolijk gekleurde speeltunnel in ons assortiment voor de echte avonturiers. Kortom genoeg speelhuisjes, klimrekken en een enkele speeltunnel om uit te kiezen. Erg leuk om te hebben en daarnaast stimuleert het garandeert de ontwikkeling van uw kind(eren). Een fantasie wordt werkelijkheid.

Ons assortiment is eenvoudig te sorteren op productnaam of op prijsklasse. U kunt op deze manier gemakkelijk een selectie maken van de voor u meest geschikte producten. U kunt kiezen uit een speelhuisje met of zonder thema; een actief klimrek of ons kleurrijke en verstelbare speeltunnel. Wat uw keuze ook mag zijn, plezier is gegarandeerd. Heeft u al een keuze kunnen maken of wilt u nog wat extra informatie over één van onze vrolijke producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!