Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
-1%
visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Transformator

20,99

20,75

visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Electra Pakket

11,95

-12%
visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Smaland Tuinmeubelset

17,95

15,80

visibility
shopping_cart

Lundby poppenhuis Kerstboom met toebehoren

17,95

visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Smaland Tuinplanten En Brievenbus

15,95

-1%
visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Smaland Zandbak Met Buitenspeelgoed

14,95

14,85

visibility

Lundby Poppenhuis Smaland Konijnen Met Hok

8,95

visibility

Lundby Poppenhuis Stockholm Barbequeset

14,95

visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Stockholm Terrasmeubilair

24,95

visibility
shopping_cart

Lundby Stockholm Poppenhuis Plantenset

18,95

visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Smaland Keukenaccessoires

13,95

-4%
visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Smaland Remote Control

11,95

11,50

   1  2  

Lundby toebehoren & accessoires

Geweldig mooi gemaakt speelgoed van Lundby voor kinderen die van hun poppenhuis hun droomhuis willen maken. Leuk speelgoed voor blije kinderen. Alles wat je in een echt huis zou willen hebben, heeft Lundby in de collectie bijzonder fraaie poppenhuis accessoires. In deze uitgebreide collectie vindt u onder andere alle benodigdheden voor de tuin. Zo kan de poppenhuistuin worden ingericht met een konijnenhok met super lieve speelgoedkonijntjes. Ook de hond met zijn puppy’s en de hondenmand mag niet ontbreken in dit perfecte huishouden. En de poes met haar kittens hoort daar ook bij. In de tuin een leuke tuinset en een zandbak, trampoline, trapauto’tjes en een glijbaan. Met daarbij nog mooie plantjes, een loungeset en een schattig hondenhok en de ideale tuin is klaar voor eindeloos speelplezier. Lundby verkoopt daarnaast nog super complete keukensets die alle benodigdheden bevat voor lekker kokkerellen in de poppenhuiskeuken. Voor de bijzonder detaillistisch ontworpen poppenhuizen van Lundby Smaland zijn er zoveel leuke accessoires en toebehoren te verkrijgen dat de keuze eindeloos is. Bijzonder leuk is het poppenhuis aan te vullen met het electra pakket voor licht in kamers en zelfs in kastjes en de bijbehorende remote control om het licht per kamer aan te doen
 

Details

 Er is tegenwoordig enorm veel speelgoed te koop. Maar er is speelgoed en er is spéélgoed. Lundby speelgoed is speelgoed waarmee kinderen nog echt zélf moeten spelen en is geen speelgoed dat voor kinderen speelt. Het doet een beroep op de eigen fantasie en creativiteit van kinderen. En dat deze groot kan zijn wordt wel bewezen als zij spelen met de poppenhuizen van speelgoedmerk Lundby.
Lundby heeft goed nagedacht over de inwoners van haar poppenhuizen. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is verkrijgbaar. Papa’s, mama’s, kinderen, baby’s, maar ook huisdieren als honden en katten zijn verkrijgbaar. Al deze figuurtjes zijn tot in detail uitgevoerd en zelfs de kleding van de figuurtjes kun je wisselen. Ook de huisdieren zijn in verschillende groottes te koop van kat tot kitten en van volwassen hond tot puppy’s. Zelfs aan een aquarium met vissen is gedacht. Laat kinderen hun fantasie en creativiteit tot ontwikkeling brengen met de poppenhuizen van Lundby! Voor jarenlang speelplezier voor blije kinderen. Snelle levering en geen verzendkosten!