filter_list

Verfijn zoekopdrachtWeergave:
  1 / 20  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Babypop met accessoires Pikolin Paola Reina (32 cm)

Voorradig

46,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Capucine met slaap ogen (34 cm)

Voorradig

39,49

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Pop Zoé (34 cm)

Voorradig

31,49

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Raphael (34 cm)

Voorradig

28,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Angela (34 cm)

Voorradig

33,49

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Gabrielle met groene slaapogen (34 cm)

Voorradig

36,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina kledingset Koffer Bohemian Chic

Voorradig

119,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Pop Capucine (34cm)

Voorradig

31,49

visibility

Minikane / Paola Reina Pop Garance (28cm)

31,49

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Pop Gaspard (28cm)

Voorradig

28,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Pop Jade (34cm)

Voorradig

28,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Pop Jude (34cm)

Voorradig

32,49

visibility

Minikane / Paola Reina Pop Leo (28cm)

28,99

visibility

Minikane / Paola Reina Pop Matteo (28cm)

31,49

visibility

Minikane / Paola Reina Pop Ondine (28cm)

31,49

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Pop Oscar (28cm)

Voorradig

28,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Pop Salomé (37cm)

Voorradig

54,49

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Pop Salomé met donker jurkje (37cm)

Voorradig

54,49

   1  2 3 4 5  

Paola Reina Poppen van Speelgoed de Betuwe

Op zoek naar het ideale cadeautje voor uw kind, kleinkind of bent u een echte poppenliefhebber? Dan bent u bij Speelgoed de Betuwe aan het juiste adres, want bij ons vindt u een prachtige collectie Paola Reina poppen. De poppen van het Spaanse merk Paola Reina zien er ontzettend schattig uit en zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Zo bieden ze jarenlang speelplezier voor uw kleintje. Benieuwd geworden naar onze collectie? Bekijk dan op deze pagina ons complete aanbod. Voor meer informatie over dit mooie merk leest u verder.
 

De veilige en kwalitatief goede Paola Reina poppen

Zoals gezegd is Paola Reina een Spaans merk. Wat bijzonder is aan deze poppen is dat ze met de hand gemaakt worden in een kleinschalige fabriek in Spanje. Zij stellen zeer hoge eisen aan de producten en dat zie je ook terug in de speelpoppen die zij ontwikkelen en produceren. Deze zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Met een Paola Reina pop kunt u rekenen op jarenlang speelplezier.
 

De prachtige details van de Paola Reina poppen

Paola Reina heeft ook nagedacht over alle details van de prachtige poppen. Denk hierbij aan de fijne vingers, weelderige haren, prachtige wimpers, gedetailleerde kleding en de schattige sprankelende ogen. Zelfs over de geur heeft Paola Reina nagedacht. Alle poppen hebben een heerlijke vanille geur. Een aantal Paola Reina poppen hebben een lijfje gevuld met zachte watten en granulaatkorreltjes. Andere poppen hebben een rond, bol buikje met een correct gevormde meisjes- of jongenslijfje, deze Paola Reina poppen zijn helemaal van vinyl gemaakt.
 

Een pop waar elk kindje zich mee kan identificeren

Het doel van het Spaanse bedrijf Paola Reina is om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken. De Paola Reina poppen zijn poppen die zich kunnen identificeren met elk kindje, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur van het kind. Dit is een zeer belangrijke en fijne manier voor de onbevooroordeelde ontwikkeling van jonge kinderen in deze maatschappij.
 

De verschillende soorten poppen van Paola Reina

Paola Reina heeft verschillende soorten poppen. Neem nu bijvoorbeeld de modepop. De speelpop is herkenbaar aan zijn mooie uiterlijk, zoals de Paola Reina Carla Zomer of de Paola Reina Carla Blonde Krullen. Beide poppen behoren tot de Amigas collectie. De kleur van de gebruikte patronen op het textiel geven de persoonlijkheid en de kenmerken van de pop aan.
Naast de mooi opgemaakte en prachtige geklede speelpoppen, zijn er ook de New Born Babies. De speelpoppen van de Gordi collectie behoren tot deze soort poppen en zijn herkenbaar aan de poppen die er vergeleken met de prachtige speelpoppen uit zien als pasgeboren baby’s. Neem nu bijvoorbeeld de Paola Reina Gordi Amparo of de Paola Reina Gordi Alicia.
Tussen de perfect geklede speelpoppen en New Born Babies heb je ook nog de Minikane collectie. De Minikane poppen hebben allemaal een verschillend uiterlijk. De Minikane Gabrielle heeft twee schattige staartjes en groene slaapogen. Als ze gaat liggen sluit ze haar ogen en als ze wakker wordt gaan ze weer open. De Minikane Angela heeft stijl blond haar en kan mee in bad. Zo is er een geschikte speelpop voor elk kind.  
 

Het ideale cadeau

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau? Dan is een echte Paola Reina pop altijd een goed idee. Welk kind houdt nu niet van een lieve pop. Ze herkennen zichzelf in de pop en nemen de pop graag mee op ontdekkingsreis in hun eigen wereld. Zo wordt de pop een echt speelmaatje voor uw kind. Het stimuleert de fantasie en het spel. Niet zo gek dus, dat de pop voor veel kinderen het favoriete speelgoed is. Om het nog leuker te maken, kun je ook een aantal poppen accessoires mee bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kleertjes, kinderstoeltjes, schommelbedjes en buggy’s.
 

De leukste speelgoedcollectie online

De poppen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en huidskleuren. Welk model gaat u kopen voor uw kind of kleinkind? Verfijn de zoekopdracht met de verschillende huidskleur, lengtes, geslacht, soort ogen, kleur haar en andere functies en vind zo de geschikte Paola Reina pop naar wens. Bekijk de mogelijkheden en bestel ze direct online. Wij bieden snelle verzending, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Wilt u meer te weten komen over ons aanbod of een van de Paola Reina poppen? Neem dan direct telefonisch contact op via 085-9024922 of mail naar info@speelgoeddebetuwe.nl.


Laatst bekeken producten