filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Bruder Brandweerman 10,7Cm Met Ass

Voorradig

10,99

visibility
shopping_cart

Bruder Bworld Brandweerkazerne Met Land Rover

Voorradig

46,49

visibility
shopping_cart

Bruder Jeep Wrangler Brandweer + Speelfiguur

Voorradig

43,49

visibility
shopping_cart

Bruder Land Rover Stationwagen Brandweer Met Figuur

Voorradig

37,49

visibility
shopping_cart

Bruder Mack Granit Brandweerladderwagen Incl. Waterpomp 1:16

Voorradig

80,99

visibility
shopping_cart

Bruder Man Brandweerwagen Met Werkende Spuit Licht En Geluid

Voorradig

50,49

visibility

Bruder Mb Arocs Brandweer Vrachtwagen Met Kraan Licht En Geluid

73,99

visibility
shopping_cart

Bruder Scania R Series Brandweer

Voorradig

83,49

visibility
shopping_cart

MB Sprinter brandweerwagen met draailadder

Voorradig

39,49

Koop vandaag nog uw Bruder Brandweerwagen

Met een Bruder Brandweerwagen haalt u niet alleen een mooie brandweerwagen in huis, maar ook een brandweerwagen van topkwaliteit. Bij Speelgoed de Betuwe verkopen we namelijk alleen topkwaliteit. We zijn een snel groeiende onderneming die jaarlijks duizenden mensen trekt. Onze online webwinkel maakt het winkelen bij ons daarbij nog toegankelijker. Als u vandaag voor 15:00 uw bestelling plaatst, kunt u deze morgen al bij onze winkel in Opheusden ophalen. Is dat niet gemakkelijk?
 

Uw Bruder brandweerwagen met detail

Bij Speelgoed de Betuwe haalt u uw Bruder Brandweerwagen in huis die garant staat voor kwaliteit. Spelen is van groot belang voor kinderen, voor hun groei en ontwikkeling. Een mooie brandweerwagen van Bruder is zeker een goede aanschaf daarvoor. Denk bijvoorbeeld aan de Bruder MAN brandweerwagen met werkende spuit, licht en geluid, een brandweerwagen van 1:16 met:
  • licht en geluidfuncties;
  • een motorkap die open kan;
  • een tank die gevuld kan worden met water;
  • volledig functionerende waterspuit;
  • hijscilinder.

We bieden dus niet alleen kwaliteit, maar ook nog details. Zo vergroten we het speelplezier en zorgen we voor een realistische beleving voor alle kinderen.
 

Een passend aanbod

Het aanbod van Speelgoed de Betuwe is passend, doordat we ons continu inspannen voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo haalt u de Bruder brandweerwagen bijvoorbeeld al in huis voor slechts € 47,95. De Bruder brandweerwagen is daarbij te combineren met bijvoorbeeld de Bruder Sneeuwschuiver. Zo zorgt u ervoor dat uw brandweerwagen multi-inzetbaar wordt, wat uiteraard het speelplezier vergroot.
 

Bestel vandaag nog

U kunt vandaag nog uw Bruder brandweerwagen bestellen bij Speelgoed de Betuwe. In onze webshop kunt umakkelijk en snel bestellen. U kunt, zodra uw bestelling binnen is, uw Bruder brandweerwagen bij ons in de winkel ophalen. En hebt u nog vragen of hebt u behoefte aan wat advies? Dan kunt u met ons contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@speelgoeddebetuwe.nl of door op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 te bellen naar 0488 – 443 766.
 


Laatst bekeken producten