filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Sjoelbak Heemskerk Hs-20 200 x40

Voorradig

126,49

visibility

Sjoelbak Heemskerk Hs-20 200 x40 met sjoelbakhoes

Voorradig

Een sjoelbakhoes van duurzaam en stevig materiaal Jouw sjoelbak veilig en schoon opgeborgen Neem je sjoelbak makkelijk mee door de...

175,49

visibility

Sjoelbak Heemskerk HS-40 Inklapbaar

Voorradig

202,49

visibility

Sjoelbak Heemskerk HS-40 met Onderstel

377,99

visibility

Sjoelbak Heemskerk professionele Hs-40 200 x 40

Voorradig

184,99

visibility

Sjoelbak Heemskerk recreatief Hs-30 200 x40

Voorradig

168,49

visibility

Sjoelbak Heemskerk recreatief Hs-30 200 x40 met sjoelbakhoes

Voorradig

Een sjoelbakhoes van duurzaam en stevig materiaal Jouw sjoelbak veilig en schoon opgeborgen Neem je...

230,49

visibility

Sjoelbak Heemskerk Sport - HS-30 - Zwart

Voorradig

180,99

visibility

Sjoelbak professioneel Heemskerk Anthurium 200x 40

Voorradig

202,49

Een Heemskerk sjoelbak voor groots plezier

Haal de Heemskerk Sjoelbak in huis voor groots plezier met vrienden en familie. Dit oer-Hollandse spel garandeert te allen tijde veel plezier wanneer vrienden of familie op bezoek komen. Maar ook een wedstrijdje sjoelen met de kinderen is een leuke activiteit voor ieder moment. Een passend vermaak voor zowel de grotere groepen, als de kleinere gezelschappen. In de webshop van Speelgoed de Betuwe vindt u een breed aanbod met mooie sjoelbakken met een scherpe prijs.
 

De sjoelbak van Heemskerk

Met een sjoelbak van Heemskerk haalt u gegarandeerd topkwaliteit in huis. Al in 1937 verkochten de broeders Heemskerk hun eerste sportproduct, waar vele jaren later dus ook de sjoelbak bij kwam. Heemskerk is een van de belangrijkste spelers op het gebied van sjoelbakken. U haalt dus kwaliteit in huis waar u wat aan heeft. De sjoelbakken van Heemskerk hebben een luxe uitstraling, doordat de puntenaanduiding met messing nagels is gemaakt en het Heemskerk logo op de afzetbalk is toegevoegd. Daarbij zijn de sjoelbakken dusdanig stevig dat u kunt voelen dat u kwaliteit in huis hebt gehaald.
 

Diversiteit in ons aanbod

Speelgoed de Betuwe biedt u een divers aanbod aan wat betreft de sjoelbakken van Heemskerk. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedere klant een model te vinden is die passend is bij zijn of haar vraag. U kunt bij ons kiezen uit:
De bakken worden inclusief 30 sjoelstenen geleverd, dus u hoeft zich daar geen zorgen over te maken. De sjoelstenen kunnen daarbij netjes worden opgeborgen in de sjoelbak door middel van het opbergplankje.
 

Plaats vandaag nog een bestelling

Bent u enthousiast geworden over de sjoelbakken van Heemskerk? Bestel deze dan direct op onze website en haal vandaag nog kwaliteit in huis. Hebt u nog vragen? Dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bellen naar 0488 – 443 766 of u kunt een e-mail sturen naar info@speelgoeddebetuwe.nl. We helpen u dan graag verder!
 


Laatst bekeken producten