filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Palplay Speelhuisje

Palplay haalt veel voldoening uit het leveren van artikelen van hoge kwaliteit. Kwaliteit is wat belangrijk is als het gaat om speelgoed voor kinderen. Voeg wat kleur toe aan je leven met een speelhuisje van Palplay!

De speelhuisjes van Palplay zijn gemaakt van stevig en kwalitatief plastic. Plastic speelhuisjes zijn de meest kleurrijke van een reeks speelhuisjes, met hun schitterende, zoete en/of neutrale tinten. Ze zijn perfect voor kleinere kinderen (vanaf 18 maanden, afhankelijk van het model). De kleuren en maten van de verschillende plastic speelhuisjes in ons grote assortiment zijn uiteraard een belangrijke factor bij het kiezen van een speelhuisje. Het speelhuis is constant helder en vrolijk dankzij de levendige kleuren. Niet alleen voor in de tuin, maar ook voor de kinder- of speelkamer, dus ook op natte dagen zijn de speelhuisjes van Palplay ideaal! Uw kind zal zich niet snel vervelen.

Een voordeel van een Palplay speelhuisje?

Om een plastic speelhuisje van Palplay op te zetten, heeft u niet veel doe-het-zelfervaring nodig. Hierdoor is het speelhuisje geschikt voor plaatsing in de tuin. Ze zijn ook eenvoudig weer te verschuiven en naar binnen te verplaatsen vanwege het bescheiden gewicht. In vergelijking met een houten speelhuis heeft een plastic speelhuis een aanzienlijk gewichtsvoordeel.
 


Laatst bekeken producten