filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
-5%
Bekijk in showtuin Houten Speeltoestel jungle Tower /  inclusief glijbaan - Prestige Garden
visibility

Houten Speeltoestel jungle Tower / inclusief glijbaan - Prestige Garden

Voorradig

529,00

502,99

Speelhuisje Met Glijbaan En Schommel

Op de website van Speelgoed De Betuwe ontdekt u een divers aanbod aan mooie houten speeltoestellen met een eigenzinnig design, waaronder glijbanen. Als u op zoek bent naar een speeltuin in de achtertuin, hoeft u niet verder te zoeken. Speelgoed De Betuwe heeft prachtige speelhuisjes voor uw kinderen voor elke buitenomgeving, hoe groot of klein ook. De kinderen voelen zich thuis in het speelhuisje en de dag gaat snel voorbij. Elk speelhuisje met glijbaan en schommel stimuleert de coördinatie en beweging van een kind. Kinderen vanaf drie jaar kunnen genieten van speelhuisjes met glijbaan en schommel.
 

Geschikt voor elke tuin

Deze speelhuisjes met glijbaan en schommel voor kinderen nemen niet veel ruimte in beslag en zijn dus uitstekend geschikt voor tuinen met een beperkte oppervlakte. Ook oudere kinderen zullen genieten van ravotten en klimmen op de toestellen. Je kunt een koninkrijk creëren met een enorme speeltuin en je eigen speelhuisje voor je kinderen in meer uitgestrekte landschappen.

Speelgoed De Betuwe heeft een ruim aanbod aan leuke speelhuisjes en accessoires voor nieuwe avonturen en uitbreidingen. Er is voor elk wat wils. Speelgoed De Betuwe heeft een overvloed aan interessant buitenspeelgoed dat kan worden gebruikt om een avonturenspeeltuin te creëren! Als uw kinderen geen genoeg kunnen krijgen van binnen spelen, zijn onze speelhuisjes, met of zonder glijbanen, ook een perfecte manier voor hen om te genieten van ongelooflijke avonturen binnenshuis.
 


Laatst bekeken producten