Weergave:
  2 / 3  Bezig met laden...
visibility

Rollytoys traptraktor Kiddy futura met voorlader

95,95

visibility

Rolly Toys Styer CVT 170 traptrekker FarmTrac

117,95

-11%
visibility

Rolly Toys X-Trac traptrekker

140,95

125,95

visibility

Rolly Toys X-Trac traptrekker met rem en versnelling

188,95

visibility

Rolly Toys Fendt Vario 211 Traptrekker

133,95

visibility

Rolly Toys Unimog Frost ( groen)

213,95

visibility

Rolly Toys Unimog Service Kommunal

343,95

visibility

Rolly Toys Unimog Brandweer trapvoertuig

213,95

visibility

Rolly Toys Case CVX 1170 traptrekker

89,95

visibility

Rollykid Steyr 4-wiel traptractor met aanhanger

76,95

visibility

Rolly toys Massey Ferguson farmtrac MF 8650

132,95

-8%
visibility

Traptraktor Rollytoys Kiddy classic met aanhanger

61,95

56,95

  1  2  3  

Rolly Toys traptractor

Bent u op zoek naar een mooie traptractor voor uw zoon of dochter? Kijk dan eens tussen onze traptractors van Rolly Toys. Deze kwalitatief hoogwaardige tractoren van oerdegelijke Duitse kwaliteit zijn bestand tegen veelvuldig gebruik en slijtage. Ideaal voor de kleinere boeren onder ons, die graag rondrijden op hun favoriete landbouwvoertuigen. Met de traptrekkers van Rolly Toys hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Laat uw kinderen fijn buiten spelen terwijl u zich zorgeloos bezighoudt met andere dingen.
 

Rolly Toys traptrekker

Waarom een Rolly Toys traptrekker? Het is al lange tijd geleden aangetoond dat het verplaatsen van kinderen in een volwassen beroep een belangrijke bijdrage levert aan de sociale en cognitieve ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om kinderen vrij te laten spelen en ze de kans te geven om te spelen met datgene wat ze zelf kiezen. Daarnaast zijn traptrekkers of looptrekkers erg goed voor de motorische ontwikkeling van jonge kinderen. Een geweldig opstapje naar een fiets bijvoorbeeld. Ook het oefenen met trappen, en trappen en sturen tegelijk zorgt voor de ontwikkeling van de motoriek en de oog-handcoördinatie van kinderen. Spelenderwijs leren, zodat ze het plezier krijgen in de ontwikkeling die voor later van groot belang is.
 
Heeft u vragen over de traptractoren van Rolly Toys of onze andere producten? Neemt u dan rustig contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren. Ook onze showroom staat ter dienst voor degenen die de producten nog even in het echt willen aanschouwen voordat ze overgaan tot aankoop. Wilt u hier gebruik van maken? Houd wel rekening met onze openingstijden, of maak een afspraak zodat u niet voor een dichte deur komt te staan!