filter_list

Filter

     


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Rolly Toys deutz met voorlader en aanhanger

104,95

visibility

Rolly Toys Kid Little Grey Fergie

109,95

visibility

Rolly Toys New Holland TM 175 Traptrekker

113,95

visibility

Rollytoys Junior trac rood met aanhanger

115,95

visibility

Rolly Toys Styer CVT 170 traptrekker FarmTrac

117,95

-8%
visibility

Rolly Toys Buiten Landbouw Farmtrac Steyr CVT 6240

129,95

119,95

visibility

Traptracktor Rolly toys Farmtrac Deutz Fahr 5120

134,95

visibility

Rolly toys Massey Ferguson farmtrac MF 8650

139,95

visibility

Rolly Toys Fendt Vario 211 Traptrekker

144,95

visibility

Rolly Toys Farmtrac New Holland

144,95

visibility

Rolly Toys X-Trac traptrekker

159,00

visibility

Rolly Toys Rolly Junior RT - Traptractor met Frontlader en vee Aanhanger

169,95

Rolly Toys traptractor

Bent u op zoek naar een mooie traptractor voor uw zoon of dochter? Kijk dan eens tussen onze traptractors van Rolly Toys. Deze kwalitatief hoogwaardige tractoren van oerdegelijke Duitse kwaliteit zijn bestand tegen veelvuldig gebruik en slijtage. Ideaal voor de kleinere boeren onder ons, die graag rondrijden op hun favoriete landbouwvoertuigen. Met de traptrekkers van Rolly Toys hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Laat uw kinderen fijn buiten spelen terwijl u zich zorgeloos bezighoudt met andere dingen.
 

Rolly Toys traptrekker

Waarom een Rolly Toys traptrekker? Het is al lange tijd geleden aangetoond dat het verplaatsen van kinderen in een volwassen beroep een belangrijke bijdrage levert aan de sociale en cognitieve ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om kinderen vrij te laten spelen en ze de kans te geven om te spelen met datgene wat ze zelf kiezen. Daarnaast zijn traptrekkers of looptrekkers erg goed voor de motorische ontwikkeling van jonge kinderen. Een geweldig opstapje naar een fiets bijvoorbeeld. Ook het oefenen met trappen, en trappen en sturen tegelijk zorgt voor de ontwikkeling van de motoriek en de oog-handcoördinatie van kinderen. Spelenderwijs leren, zodat ze het plezier krijgen in de ontwikkeling die voor later van groot belang is.
 
Heeft u vragen over de traptractoren van Rolly Toys of onze andere producten? Neemt u dan rustig contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren. Ook onze showroom staat ter dienst voor degenen die de producten nog even in het echt willen aanschouwen voordat ze overgaan tot aankoop. Wilt u hier gebruik van maken? Houd wel rekening met onze openingstijden, of maak een afspraak zodat u niet voor een dichte deur komt te staan!