Betalen / verzenden / Afhalen

Betaalmethoden

Betalingen met creditcard en debetkaart Betalingen met creditcard en debetkaart Betalingen met creditcard en debetkaart Przelewy24GiropaySEPA-overboekingPayPalBelfius Pay ButtonKBC-betaalknopCadeaukaarten
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 
   
Bancontact  MisterCash   Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op IDEAL in Nederland. Daarom is het uitermate geschikt voor uw webwinkel. Mister Cash is een grote bekendheid onder Belgische webwinkels én consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.
PayPal Pay pal betalingen
Paypal is een online betalingsdienst waarbij je een account moet hebben om te betalen. Paypal geeft gebruikersbescherming en het is veilig.

 
Logo AfterPay MAchterafbetaling (AfterPay)
Zie hier voor de voorwaarden van AfterPay : Afterpay Voorwaarden.  AfterPay voert voor speelgoeddebetuwe.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

           Met in3 gespreid betalen: in 3 gelijke termijnen binnen 60 dagen, zonder verborgen kosten of rente. Ook komt er geen kredietregistratie voor aan te pas.

Afhalen
Wilt u het product eerst bekijken voordat u beslist? Geen probleem bij Speelgoed de Betuwe.nl Van maandag - donderdag kunt u op afspraak uw product afhalen. Op vrijdag van 13:00u - 17:00u en zaterdag kunt u ook zonder afspraak terecht van 10:00u - 14:00u. U heeft zelfs de mogelijkheid om met PIN te betalen.

Herroeping/ retour formulier

Retourneren van gekochte artikelen:
Heeft u spijt van uw aankoop of heeft u het artikel dubbel? Geen probleem, want bij Speelgoeddebetuwe staat garantie en service hoog in het vaandel! U kunt het artikel in onbeschadigde verpakking binnen 14 werkdagen terugsturen. (ingaande op de dag van ontvangst van het product.)
U ontvangt dan uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor uzelf.
Indien u een gedeelte van uw bestelling retour stuurt en het orderbedrag wat overblijft is lager dan €99,- zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht.

Procedure beschadigde artikelen:
Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur een mail wij bespreken met u hoe het probleem verholpen kan worden.
Procedure retour sturen van klein speelgoed:
Bij het retour zenden van artikelen die besteld zijn via onze webshop, geldt de volgende procedure:

1) Neem contact op met de klantenservice om een retourformulier aan te vragen.
2) Vul het retourformulier in zijn geheel in.
3) Stop de betreffende artikelen samen met het retourformulier en de pakbon in één verpakking.
4) Ga naar het postkantoor en verzend het pakketje naar ons adres:
Speelgoeddebetuwe
T.a.v. Retouren
Parallelweg 53A
4043 KH Opheusden
5) Bewaar het verzendbewijs* zorgvuldig.

*Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor. Dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om uw retourzending te volgen.


U bent zelf altijd verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport. Ongefrankeerde zendingen, zendingen onder rembours kunnen worden geweigerd.


Voorwaarden
Speelhuisjes kunststof, Speelhuisjes hout ,trampolines ,Zandbak Schildpad , zandbak Schelp,  schommels, Glijbanen kunnen niet kosteloos worden retour gestuurd, hiervoor worden kosten van €44.95 in rekening gebracht.

Aanvullende eisen voor de verpakking van het te retourneren artikel:
Artikel niet gebruikt of open zijn geweest de doos (verpakking moet in goede staat zijn) zodat deze weer verkocht kan worden.

Bankgegevens
IBAN: NL23ABNA0566896761 t.n.v. Speelgoed De Betuwe
Let op: vermeld altijd uw ordernummer. 

Verzendinformatie
Overzicht van de verzendkosten gerekend per land:

onder €99 order waarde:
Nederland €6.95    * ( met uitzondering van grote pakketten)
Belgie €9.95          * ( met uitzondering van grote pakketten)
Duitsland €9.95     * ( met uitzondering van grote pakketten)
Frankrijk: €14.95    * ( met uitzondering van grote pakketten)
Alle andere landen: €19.95  * ( met uitzondering van grote pakketten)
Waddeneilanden:  €19.95

Voor 23:59 besteld is morgen in huis
Dit staat per product vermeld.
op werkdagen voor 23:59 besteld is volgende werkdag in huis.

Voor 11:00 besteld is vandaag in huis
Dit is alleen bestemd voor de producten waar bij staat '' op werkdagen voor  23:59 besteld volgende werkdag in huis''

Grote pakketten
 *grote pakketten die niet met de pakketpost mee kunnen worden transportkosten voor gerekend. (dit is per artikel verschillend afhankelijk van de afmetingen, dit is dan ook per artikel ingesteld.


Afhalen
Openingstijden/ afhaal momenten

Maandag t/m Vrijdag: van 09:00 12:00 uur en van 13:00 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 uur - 16.00 uur
Zondag gesloten