filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Premium Schilte Sjoelbak Wedstrijd - 200X40

203,99

visibility
shopping_cart

Wedstrijd Sjoelbak Heemskerk HS-50

Voorradig

219,99

-5%
visibility
shopping_cart

Longfield Sjoelbak Advanced Light Finish

Voorradig

126,99

120,99

-6%
visibility
shopping_cart

Longfield Sjoelbak Advanced Dark Finish

Voorradig

126,99

118,99

-5%
visibility
shopping_cart

Longfield Sjoelbak Premium

Voorradig

152,99

145,99

visibility
shopping_cart

Sjoelbak Heemskerk professionele Hs-40 200 x 40

Voorradig

189,98

Een wedstrijd sjoelbak bij Speelgoed de Betuwe

Uw wedstrijd sjoelbak koopt u vandaag nog bij Speelgoed de Betuwe. We bieden hoge kwaliteit speelgoed, tegen een scherpe en eerlijke prijs. We zorgen voor een snelle levering door een breed netwerk aan professionele leveranciers. Maar vergis u niet, deze speelgoedwinkel biedt ook professionele producten. We bieden deze sjoelbakken los aan, maar ook met sjoelstenen, met sjoelpoeder, met score formulieren en zelfs met hoes. Zo kiest u het product dat aansluit bij uw wensen.
 

Ons assortiment

Speelgoed de Betuwe heeft een breed assortiment aan wedstrijd sjoelbakken. We bieden modellen van diverse merken inclusief of exclusief accessoires aan. U kunt bij ons kiezen uit de volgende merken:
Houdt er rekening mee dat Speelgoed de Betuwe graag haar klanten trakteert. Dat betekent dat een deel van ons assortiment met leuke kortingen aan te schaffen is. Kijk dus snel op in onze webshop en vind de wedstrijd sjoelbak die bij u past!
 

Oneindig speelplezier

De wedstrijd sjoelbak die u bij Speelgoed de Betuwe bestelt, is een koop die staat voor oneindig veel speelplezier. Een wedstrijdje sjoelen kan geheel vrijblijvend en ontspannen met familieleden op een zondagmiddag. U kunt het echter zo spannend en serieus maken als u zelf wil, want met deze modellen heeft u ook de mogelijkheid om een professioneel toernooi te organiseren. Zo zijn ze breed inzetbaar en een garantie voor veel speelplezier.
 

Bestel uw wedstrijd sjoelbak direct!

Op onze website bestelt u direct een wedstrijd sjoelbak van topkwaliteit. De levering is daarbij snel. Hebt u voor 15:00 besteld, dan kunt u het de volgende ophalen in onze winkel in Opheusden. Hebt u mogelijk nog vragen of wilt u ons advies over wat het beste aansluit op uw wensen? Dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bellen naar 085-9024922 of u kunt een e-mail sturen naar info@speelgoeddebetuwe.nl. Wij helpen u dan graag verder.
 


Laatst bekeken producten