filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 14  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

12Springs Curve-One Trampoline Rood Rechthoekig 584X250

4500,00

visibility
shopping_cart

12Springs Curve-XL Trampoline Rood Rechthoekig 775X250

5250,00

visibility

16 Toggle Loops 19 Cm Geschikt Voor 3M: 3,66M En 4,3 M Trampoline Randkussen

22,00

visibility
shopping_cart

Afdekhoes 244 (8ft) FLAT, Antraciet

Voorradig

99,00

visibility
shopping_cart

Afdekhoes 244 (8ft) INGROUND/ABOVE, Antraciet

Voorradig

99,00

visibility
shopping_cart

Afdekhoes 305 (10ft) INGROUND/ABOVE, Antraciet

Voorradig

114,00

visibility
shopping_cart

Afdekhoes 335x244 (11x8ft) FLAT, Antraciet

Voorradig

119,00

visibility
shopping_cart

Afdekhoes 335x244 (11x8ft) INGROUND/ABOVE, Antraciet

Voorradig

119,00

visibility
shopping_cart

Afdekhoes 365 (12ft) INGROUND/ABOVE, Antraciet

Voorradig

149,00

visibility
shopping_cart

Afdekhoes 430 (14ft) INGROUND/ABOVE, Antraciet

Voorradig

169,00

visibility
shopping_cart

Afdekhoes Flat to the Ground Trampoline 430 cm Antraciet

Voorradig

169,00

visibility

Afdekhoes Ook Geschikt Voor Elfje 360 Cm Extra (Vrachtwagenzeil)

169,00

   1  2 3 4 5  

Ben jij op zoek naar een Trampoline?

Kinderen die plezier hebben, dat is wat iedere ouder wil. Heerlijk buitenspelen en volop genieten. Trampolines zijn nog steeds een grote hit bij kinderen en daarnaast ook erg goed voor de conditie en motoriek van je kind. Bij Speelgoed de Betuwe kan je terecht voor verschillende soorten trampolines, in ons assortiment hebben we rechthoekige, ronde, staande trampolines en inbouw trampolines. Zo is er voor ieder gezin wel een geschikte trampoline.
 

Akrobat Trampolines

Een van de merken die wij verkoper is Akrobat. De Akrobat trampolines zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen jouw kinderen zorgeloos springen en plezier maken, en kan jij even tot rust komen. Akrobat blijft zich constant vernieuwen op het gebied van Trampolines en is dan ook echt onmisbaar geworden bij fanatiekelingen. De Orbit Family serie van Akrobat is ontworpen met de focus op het verbeteren van de spring ervaring en is vergeleken met klassieke tuintrampolines, een echte premium trampoline. De Akrobat Orbit Family is gemaakt van hoogwaardige materialen en is te verkrijgen in verschillende grondniveaus. Zo is de trampoline beschikbaar als Flat To The Ground, Inground en Above Ground Trampoline, daarnaast kan je nog kiezen uit twee vormen, rond of rechthoekig.  En dit allemaal voor een super aantrekkelijke prijs!
 

Welke trampoline is geschikt voor mij?

 
Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn, wij leggen je daarom de verschillende soorten trampolines graag uit. Wil jij graag een trampoline die verplaatsbaar is? Dan is het verstandig om voor een Above Ground trampoline te gaan. Above Ground trampolines zijn staande trampolines die gemiddeld tussen de 75 en 100 cm boven de grond staan en standaard worden verkocht met een veiligheidsnet.
 
Ben je niet van plan om de trampoline te gaan verplaatsen? Dan is een Inground trampoline een goede keuze.  Hou er wel rekening mee dat er bij het aanschaffen van een Inground trampoline dus een gat in de tuin moet worden gegraven, zodat de grond niet wordt geraakt wanneer je kinderen op de trampoline springen. De Inground trampolines van Akrobat zijn speciaal ontwikkeld om in te worden gegraven en de rand steekt ongeveer 20 cm boven de grond uit.
Naast de Above en Inground trampolines, kun je ook voor een Flat To The Ground trampoline kiezen. Dit zijn trampolines die gelijklopen met het grondniveau. Flat To The Ground trampolines zijn erg populair vanwege de strakke uitstraling. Net als bij Inground trampolines, dient er weer een gat te worden gegraven onder de trampoline.

Bezoek onze showtuin in Opheusden

Wil jij graag de trampolines uitproberen voordat je een keuze maakt? Dat is geen probleem! Je kan een bezoekje brengen aan onze showtuin in Opheusden aan de Parallelweg 53A. Heb je al een keuze gemaakt? Dan kan je de trampoline ook bij ons ophalen!
 
 


Laatst bekeken producten