Trampoline onderdelen

Trampolines behoren al jaren tot de meest populaire speeltoestellen voor buiten. Het onderhoud van een speeltoestel als een trampoline is belangrijk. Niet in de laatste plaats omdat veiligheid – zeker bij zo’n toestel – altijd het belangrijkste is. Doordat de trampoline veel gebruikt wordt, slijten er helaas ook onderdelen. Gelukkig hoeft u bij slijtage of een kapot onderdeel geen compleet nieuwe trampoline te kopen, maar kunt u zelf eenvoudig een onderdeel vervangen. Daarom bieden we in ons assortiment naast complete nieuwe trampolines ook losse onderdelen aan.  Zo kan uw trampoline jaren mee. Uiteraard is het belangrijk om het toestel zo goed mogelijk te onderhouden en deze af te dekken of binnen te zetten in de winter, om schade door weer en wind zo veel mogelijk te voorkomen.
 

Onderdelen en accessoires voor de trampoline: veren, doek, rand, netten

In ons assortiment vindt u alle gangbare vervangingsonderdelen. Een scheur in de rand? Geen probleem, voor de meest gangbare merken vindt u op onze webshop een nieuwe rand. Staat uw merk er niet tussen? Een universele rand past altijd. Goed spannen met de rand elastieken en de trampoline kan er weer tegenaan! Het lijkt vaak onbelangrijk, dat randkussen, maar het is belangrijk dat deze goed is. Zowel voor de trampoline als voor de veiligheid. Als de veren niet goed zijn afgedekt, kunnen ze beschadigen. Of erger: iemand kan tussen de veren terecht komen. Belangrijk dus om een goede rand te komen met een kussenfunctie. Ook andere veiligheidsaccessoires vindt u bij ons: upgrade uw trampoline met een compleet veiligheidsnet tegen gemene valpartijen. Voor de kleinere kinderen: losse trapjes zijn ook verkrijgbaar.
 
Hoe voorkomt u dat uw trampoline kapot gaat? Met een afdekzeil bent u al een stuk verder. Om het springdoek en de veren te beschermen tegen neerslag en wind, is het goed om de trampoline af te dekken met een zeil. Zo voorkomt u schade en blijft het springdoek langer intact.