filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
     


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Little Tikes Hobbelpaard Roze

Voorradig

41,99

visibility
shopping_cart

Little Tikes Hobbelpaard Rood

Voorradig

42,99

visibility
shopping_cart

Little Tikes Hobbelpaard Blauw

Voorradig

45,99

-5%
visibility

Step2 Rudolph the Rocking Reindeer

Klassiek schommelpaard in kerststijl! Dit is geen gewoon hobbelpaard, het is Rudolph the Rocking Reindeer van Step2, om precies te zijn!

59,98

56,99

visibility
shopping_cart

Little Tikes Wip Hobbel Walvis Voor 1, 2 of 3 Kinderen

Voorradig

65,99

Een mooi hobbelpaard kopen

Wilt u een hobbelpaard kopen? Het immers dé klassieker onder de binnen- en buitenspeeltoestellen. Ondanks dat het hobbelpaard een van de langst bestaande speeltoestellen is die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, is het nog altijd een populair toestel. Speelgoeddebetuwe.nl heeft zowel het tijdloze houten hobbelpaard uit grootmoeders tijd als moderne hobbeldieren in het assortiment. Natuurlijk vindt u bij ons ook de authentieke hobbelpaarden van hout en pluche, die een mooi plaatje vormen zowel binnen- als buitenshuis. Zo heeft niet alleen uw kind plezier van het hobbelpaard, maar is het ook nog eens een mooi voorwerp ter decoratie.

Een hobbelpaard of wipwap kopen

Behalve een hobbelpaard kunt u natuurlijk ook overwegen om een hobbeldino-wipwap te kopen. Deze heeft als voordeel dat het niet alleen door één kind gebruikt kan worden, maar ook met een vriend(in) of zelfs twee andere kinderen. Samen spelen is immers altijd leuker dan alleen! Waar u ook voor kiest, op het gebied van hobbelpaarden en hobbeldieren moet u bijna wel slagen als u er een uit ons assortiment komt kopen. Diverse kleuren, soorten en materialen vindt u op deze pagina.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de diverse modellen buitenspeelgoed die wij aanbieden ontdekken? Bestel bijvoorbeeld een leuke traptractor voor uw kind. Als u op zoek bent naar speelgoed, slaagt u bij ons altijd! Heeft u advies nodig over een speelgoedstuk of heeft u vragen over een product, de levering of onze service? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@speelgoeddebetuwe.nl of te bellen naar 085-9024922


Laatst bekeken producten