filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Op zoek naar een unieke toevoeging aan je tuin of speelplek? Dan zijn boogschommels misschien wel precies wat je zoekt! Deze gebogen schommelpalen vormen een opvallende en ruimtebesparende optie voor wie graag geniet van schommelplezier zonder veel ruimte in beslag te nemen. Ontdek alle boogschommels hieronder!
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Boogschommel met 2 haken RVS

1731,45

visibility
shopping_cart

Boogschommel met 2 haken verzinkt staal

549,00

visibility
shopping_cart

Boogschommel met 2 haken, dikke palen verzinkt staal

919,00

visibility
shopping_cart

Boogschommel met steenschot en 2 haken, dikke palen verzinkt staal

969,00

visibility
shopping_cart

Hoge boogschommel met 2 haken RVS

1849,00

visibility
shopping_cart

Hoge boogschommel met 2 haken verzinkt staal

1024,00

Wat is een boogschommel?

Een boogschommel (ook wel bekend als een gebogen schommelpaal) is een unieke variant van de traditionele schommel die gekenmerkt wordt door zijn gebogen vorm. In tegenstelling tot rechte schommelpalen, waarvoor twee palen nodig zijn, volstaat bij een boogschommel een enkele paal. Dit maakt de boogschommel een ruimtebesparende optie. Bovendien creëert de gebogen vorm weinig obstakels, terwijl je toch heerlijk kunt schommelen. Met hun opvallende design en praktische voordelen zijn boogschommels een populaire keuze voor tuinen en speelplekken.
 

Boogschommels in verschillende materialen

Bij Speelgoed de Betuwe zijn er boogschommels verkrijgbaar in verschillende materialen: RVS (Roestvrij staal) en verzinkt staal. RVS boogschommels bieden een hoge mate van duurzaamheid en weerstand tegen roest, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis, zelfs in vochtige omstandigheden. Deze schommels zijn bestand tegen weersinvloeden en behouden langdurig hun glans en stevigheid. Verzinkt stalen boogschommels zijn een betaalbaardere optie en bieden ook een goede bescherming tegen corrosie. Beide materialen garanderen een solide en veilige basis.
 

Ons assortiment boogschommels

Bij Speelgoed de Betuwe vind je verschillende soorten en maten boogschommels. Populaire uitvoeringen zijn:  

Maak het af met onze schommelzitjes en accessoires

Naast de boogschommels zelf vind je bij ons ook alles om het plaatje compleet te maken. Kies bijvoorbeeld uit verschillende schommelzitjes, zoals houten of kunststof zitjes. Daarnaast bieden we diverse schommel accessoires aan, zoals schommelringen, trapezes, touwladders om je schommel nog uitdagender te maken!
 

Zijn boogschommels veilig?

Veiligheid staat bij spelen voorop, en dat geldt ook voor onze boogschommels. Onze boogschommels zijn ontworpen met het oog op stabiliteit en stevigheid, zodat kinderen veilig kunnen schommelen zonder risico op kantelen of instabiliteit. Hoewel onze schommels standaard al stevig zijn, raden we toch aan om de schommel zelf nog te betonneren in de grond. Door de schommel op deze manier te verankeren, realiseer je maximale veiligheid tijdens het schommelen.
 

Boogschommel kopen bij Speelgoed de Betuwe!

Ontdek ons uitgebreide assortiment boogschommels van topkwaliteit en maak van jouw tuin een speelparadijs voor jong en oud. Met onze gebogen schommelpalen geniet je van een unieke schommelervaring en bespaar je ruimte dankzij het slimme ontwerp. Bovendien bieden wij een breed assortiment aan materialen en afmetingen, zodat je gegarandeerd de perfecte boogschommel vindt die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar 085-9024922 of mailen naar info@speelgoeddebetuwe.nl. Bestel vandaag nog jouw boogschommel bij Speelgoed de Betuwe!


Laatst bekeken producten