filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Ben je op zoek naar een unieke toevoeging aan je tuin waar je kinderen urenlang plezier kunnen beleven? Dan zijn nest schommels de perfecte keuze! Deze veelzijdige en avontuurlijke schommels bieden een ongeëvenaarde speelervaring waar kinderen dol op zullen zijn. Bij Speelgoed de Betuwe hebben we een breed assortiment aan nestschommels die garant staan voor eindeloos speelplezier. Ontdek ons assortiment hieronder!


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Ligschommel Grandoh Zwart nest schommel

Voorradig

114,99

visibility
shopping_cart

Nestschommel Lig schommel Grandoh Groen

Voorradig

107,99

visibility
shopping_cart

Ligschommel Grandoh Zwart + Voetbal Sportx Bal Grey-Black 330-350

Voorradig

Nu als set verkrijgbaar Ligschommel + Voetbal

112,99

visibility
shopping_cart

Nestschommel Lig schommel Grandoh Multi Color

Voorradig

107,99

visibility
shopping_cart

Outdoor Play Nest Swing Schommel 100 Cm

Voorradig

58,00

visibility
shopping_cart

Nest Swing Schommel Mat Blauw 100 Cm Doorsnede

Voorradig

53,99

visibility
shopping_cart

Outdoor Play Schommel mat 100cm Zwart

Voorradig

53,99

visibility
shopping_cart

Outdoor Play Hang schommelzak

36,99

visibility
shopping_cart

Outdoor Play Schommel Stoel

Voorradig

97,99

visibility
shopping_cart

Hudora Luxe Nestschommel

Voorradig

Vanaf 5 jaar

55,99

visibility
shopping_cart

Nestschommel Ø90Cm Zwart-Rood Pp Touwen

Voorradig

De zwart-rode nestschommel wordt met PP-touwen geleverd en kan maximaal 200 KG dragen. De nestschommel heeft een diameter van 90cm.

118,49

visibility

Nestschommel Zwart 100 Cm Pp Touwen

Deze Nestschommel Zwart Ø100 cm is van goede kwaliteit. De zwarte PP touwen zijn in lengte verstelbaar, zo is de nest schommel geschikt...

109,99

visibility
shopping_cart

Nestschommel Blauw Ø100 Cm Pp Touwen

Voorradig

Deze Nestschommel Blauw Ø100 cm is van goede kwaliteit. De zwarte PP touwen zijn in lengte verstelbaar, zo is de nest schommel geschikt...

126,99

visibility
shopping_cart

Nestschommel Groen Ø100 Cm Pp Touwen

Voorradig

111,99

visibility
shopping_cart

Nestschommel Comfort Groen Met Kussen 100 Cm Pp Touwen

Voorradig

129,49

visibility

Nestschommel Zwart 100 Cm Met Zwart Kussen En Pp Touwen

142,99

visibility
shopping_cart

Nestschommel Zwart

Voorradig

82,99

visibility
shopping_cart

Bootschommel 120 cm x 70 cm - Donkergroen

Voorradig

85,99

   1  2 3  

Wat is een nestschommel?

Een nestschommel, ook wel bekend als een vogelnestschommel of lig schommel, is een type schommel waarop meerdere kinderen comfortabel kunnen zitten, liggen of zelfs staan. De schommel heeft meestal een ronde of ovale vorm en is gemaakt van stevig materiaal zoals kunststof en pp touwen. Dankzij het ruime ontwerp kunnen kinderen genieten van een ontspannen schommelervaring, alleen of samen met vrienden en familie.
 

De voordelen van nestschommels

Nestschommels bieden vele voordelen voor kinderen én ouders:
 
  • Comfortabel: Het zachte, flexibele materiaal van de zitting biedt een comfortabele en veilige ervaring voor kinderen tijdens het schommelen.
  • Stimuleert ontwikkeling: Nestschommels helpen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, evenwicht en coördinatie bij kinderen.
  • Sociaal spelen: Door de mogelijkheid om meerdere kinderen tegelijkertijd op de nestschommel te laten schommelen, bevorderen ze het delen en samen spelen.
  • Geschikt voor verschillende leeftijden: Dankzij het ruime ontwerp zijn nestschommels geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden, waardoor ze jarenlang plezier bieden.
 

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een nestschommel?

Voor een nestschommel is voldoende ruimte belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen schommelen en genieten van hun speeltijd. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens 2 meter vrije ruimte rondom de nestschommel vrij te houden. Dit zorgt ervoor dat kinderen genoeg bewegingsvrijheid hebben en voorkomt botsingen met andere objecten. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de nestschommel op een vlakke ondergrond staat en dat er geen obstakels in de buurt zijn die het schommelen kunnen belemmeren. Met de juiste hoeveelheid ruimte kunnen kinderen veilig en comfortabel genieten van hun nestschommelavonturen.
 

Bij ons: Losse nestschommels en nestschommels met frame

Bij Speelgoed de Betuwe hebben we een ruim aanbod aan nestschommels om aan al je behoeften te voldoen. Heb je al een bestaande schommelconstructie in je tuin? Dan zijn onze losse nestschommels, zoals de AXI Nestschommel Ovaal Groen, een goede keuze! Voor wie geen geschikte ophangmogelijkheid heeft zijn er nestschommels verkrijgbaar inclusief stevig frame. Een goed voorbeeld hiervan is de AXI Summer Nestschommel Bruin. Ook een nestschommel met aanbouwframe vind je bij ons. Onze nestschommels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, zodat je altijd de perfecte schommel vindt die past bij jouw tuin en de voorkeuren van je kinderen.
 

Nestschommel kopen bij Speelgoed de Betuwe!

Haal het plezier van schommelen naar je eigen achtertuin met de nestschommels van Speelgoed de Betuwe! Met ons uitgebreide assortiment aan nestschommels, zowel losse als met frame, vind je gegarandeerd de perfecte optie voor jouw speelplezier. Laat je kinderen genieten van eindeloos schommelplezier terwijl ze veilig en comfortabel spelen. Neem bij vragen vooral contact met ons op. Ontdek ons assortiment vandaag nog!


Laatst bekeken producten