Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Zandbak schelp blauw 102X88CM

20,95

visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad met deksel

49,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp roze met deksel

15,95

visibility
shopping_cart

Zandbak freddy kikker met deksel

39,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp en plastic schep 50 cm lang geel

17,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp en plastic schep 50 cm lang rood

17,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp en plastic schep 50 cm lang blauw

17,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp en 4 dierenvormpjes in de kleuren blauw, groen, geel en oranje

17,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp en tuinset met 3 tuin accessoires

16,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp roze met emmerset Unicorn

20,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp roze met plastic schep 50 cm lang geel

16,95

visibility
shopping_cart

Zandbak schelp roze met plastic schep 50 cm lang rood

16,95

   1  2 3 4  

Zandbak kopen bij Speelgoed de Betuwe

Wie heeft er als kind niet in de zandbak gespeeld? Samen met vriendjes de mooiste creaties maken van zand! Voor uw kind een zandbak kopen betekent investeren in een ontwikkeling van creativiteit, motoriek en sociale contacten. Zandbakken hebben al jaren een prominente plaats in veel speeltuinen. Dit is niet voor niets: zandbakken hebben een natuurlijke aantrekkingskracht op de creativiteit van kinderen. Met zand kun je alles maken, met en zonder hulpmiddelen.
 

Zandbak of zandtafel kopen?

Een zandbak is natuurlijk geweldig. Echter, door de omvang zijn zandbakken niet altijd even handig. Zeker voor jongere kinderen is er een handige oplossing: de zandtafel. Weliswaar niet om zelf in te kruipen, maar op de juiste hoogte staand spelen met zand aan een tafel die eenvoudig te verplaatsen is, is een waardig alternatief. Doordat de zandtafels stevig in elkaar zijn gezet kan er naar hartenlust mee worden gespeeld. In de winter kan de zandtafel onder het afdak, in de schuur of op zolder, zodat deze niet in de weg staat zonder te worden gebruikt.
 

Watertafels: spelen met water

In de warmere maanden van het jaar is het voor kinderen natuurlijk heerlijk om te spelen met water. Met een watertafel vermaken kinderen zich lange tijd. Het water en de leuke accessoires in de watertafel zorgen voor een vermaak dat de warme zon nog fijner maakt. Diverse tafels zijn voorzien van een tweedeling, zodat ze zowel als zand- als watertafel kunnen worden ingezet. Hiermee heb je een handige multifuntionele speeltafel die in de zomer kan fungeren als verkoelend element in de speeltuin, en daarbuiten altijd de kinderen kan vermaken met geweldige zandspelen! Advies nodig? Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen met het maken van de juiste keuze voor uw zand- of watertafel. De verschillende soorten en materialen kunnen soms vragen oproepen, maar onze klantenservice staat klaar om u te helpen.