filter_list

Filters

0
Onbeperkt
      


Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
-12%
visibility
shopping_cart

Zandbak Freddy Kikker Met Deksel

Voorradig

47,95

42,30

-16%
visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad En Plastic Schep 50 Cm Lang Geel

Voorradig

59,95

50,25

-16%
visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad En Plastic Schep 50 Cm Lang Rood

Voorradig

59,95

50,25

visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad En Plastic Schep 50 Cm Lang Blauw

Voorradig

50,95

-15%
visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad En 4 Dierenvormpjes In De Kleuren Blauw, Groen, Geel En Oranje

Voorradig

59,95

51,15

-16%
visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad En Tuinset Met 3 Tuin Accessoires (Roze)

Voorradig

59,95

50,20

visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad En Tuinset Met 3 Tuin Accessoires (Groen)

Voorradig

50,95

visibility
shopping_cart

Exit Aksent Zandbak Xl (Fsc 100%)

181,50

visibility
shopping_cart

Exit Aksent Zandbak (Fsc 100%)

Voorradig

110,55

-8%
visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad In Doos

Voorradig

59,95

54,95

-12%
visibility
shopping_cart

Zandbak Freddy Kikker En Summertime Emmerset Uni 14Cm

Voorradig

49,95

43,75

visibility

Big Afdekhoes Zandbak Groen

17,95

   1  2 3 4 5  

✔ VOOR 23:59 BESTELD = MORGEN IN HUIS

✔ UNIEKE SPEELGOEDDEALS

✔ SUPERSNEL BETALEN MET TIKKIE

Door een zandbak in de vorm van een schelp of dier te kopen, geeft u uw kind veel buitenspeelplezier. Wie heeft er als kind niet in de zandbak gespeeld? Samen met vriendjes de mooiste creaties maken van zand! Voor uw kind een zandbak kopen betekent investeren in de ontwikkeling van zijn of haar creativiteit, motoriek en sociale contacten. Zandbakken hebben al jaren een prominente plaats in veel speeltuinen. Dit is niet voor niets: ze hebben een natuurlijke aantrekkingskracht op de creativiteit van kinderen. Met zand kun je alles maken, met en zonder hulpmiddelen.

Een zandbak schelp of een zandtafel kopen voor uren buitenspeelplezier

Het kopen van een zandbak schelp is natuurlijk een geweldig idee, maar door de omvang zijn zandbakken niet altijd even handig. Daar hebben we bij Speelgoed de Betuwe echter een oplossing voor: de zandtafel. Dit buitenspeelgoed is ook voor kleine kinderen ideaal. Deze tafel biedt een mooi alternatief voor de zandbak schelp die u bij ons kunt kopen. Uw kind kan er misschien niet in kruipen, maar wel op de juiste hoogte staand spelen met zand aan een tafel die eenvoudig te verplaatsen is. Doordat de zandtafels stevig in elkaar zijn gezet, kan er naar hartenlust mee worden gespeeld. In de winter kan de zandtafel gemakkelijk onder het afdak, in de schuur of op zolder opgeslagen worden, zodat deze niet in de weg staat.

’s Zomers spelen met water en daarbuiten uw kind vermaken met zand

In de warmere maanden van het jaar is het voor kinderen natuurlijk heerlijk om te spelen met water. Met een watertafel vermaken kinderen zich lange tijd. Het water en de leuke accessoires in de watertafel zorgen voor een vermaak dat de warme zon nog fijner maakt. Diverse tafels zijn voorzien van een tweedeling, zodat ze zowel als zand- als watertafel kunnen worden ingezet. Hiermee heeft u een handige multifunctionele speeltafel die in de zomer kan fungeren als verkoelend element in de speeltuin, en daarbuiten altijd de kinderen kan vermaken met geweldige zandspelen!

Een veelzijdige zandbak in de vorm van een schelp of dier kopen

De zandbak schelp die u bij ons kunt kopen, is net zo veelzijdig als onze zand- en watertafels. Deze zandbak kunt u namelijk zowel met zand als met water vullen. Zo heeft u altijd een zwembad of zandbak bij de hand. Advies nodig? Neem contact met ons op via 0488-443766 zodat we u kunnen helpen met het maken van de juiste keuze voor uw zandbak, zand- of watertafel. De verschillende soorten en materialen kunnen soms vragen oproepen, maar onze klantenservice staat klaar om u te helpen. Weet u al precies welke zandbak schelp of dier u wilt kopen? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop en betaal gemakkelijk en snel via een Tikkie!