Herroepingsrecht / Retourneren
Retourneren van gekochte artikelen:
Heeft u spijt van uw aankoop of heeft u het artikel dubbel? Geen probleem, want bij Speelgoeddebetuwe staat garantie en service hoog in het vaandel! U kunt het artikel in onbeschadigde verpakking binnen 14 werkdagen terugsturen. (ingaande op de dag van ontvangst van het product.)

U ontvangt dan uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor uzelf.
Indien u een gedeelte van uw bestelling retour stuurt en het orderbedrag wat overblijft is lager dan €99,- zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht.
Procedure beschadigde artikelen:
Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur een mail wij bespreken met u hoe het probleem verholpen kan worden.

Procedure retour sturen van klein speelgoed:
Bij het retour zenden van artikelen die besteld zijn via onze webshop, geldt de volgende procedure:

1) Neem contact op met de klantenservice om een retourformulier aan te vragen.
2) Vul het retourformulier in zijn geheel in.
3) Stop de betreffende artikelen samen met het retourformulier en de pakbon in één verpakking.
4) Ga naar het postkantoor en verzend het pakketje naar ons adres:
Speelgoeddebetuwe
Tav retouren
Parallelweg 53A
4043 KH Opheusden

5) Bewaar het verzendbewijs* zorgvuldig.
*Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor. Dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om uw retourzending te volgen.

U bent zelf altijd verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport. Ongefrankeerde zendingen, zendingen onder rembours kunnen worden geweigerd.