Retourneren van gekochte artikelen:
Heeft u spijt van uw aankoop of heeft u het artikel dubbel? Geen probleem, want bij Speelgoed de Betuwe staat garantie en service hoog in het vaandel! U kunt het artikel in onbeschadigde verpakking binnen 14 werkdagen terugsturen. U ontvangt dan uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor uzelf. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel uw geld terug te krijgen. *Indien het artikel reeds gemonteerd is geweest kunnen wij het artikel terug nemen tegen de helft van de aanschafprijs.

Let op! Bestellingen die worden geweigerd aan de deur of niet worden afgehaald op het servicepoint die u gekozen heeft, worden hetzelfde verwerkt als de andere retouren. Verzend en retourkosten zijn voor uzelf.
Ook geldt dit voor bestellingen waar de klant zelf een verkeerd adres heeft ingevuld en de zending daardoor retour komt. Hiervoor worden dezelfde kosten berekend als bij een retour en worden er verzend en retourkosten berekend.

Procedure beschadigde artikelen:
Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is, vul dan onderstaande formulier in. 


Procedure retour sturen van klein speelgoed:
Bij het retour zenden van artikelen die besteld zijn via onze webshop, geldt de volgende procedure:

1) Neem contact op met de klantenservice om een retourformulier aan te vragen.
2) Vul het retourformulier in zijn geheel in.
3) Stop de betreffende artikelen samen met het retourformulier en de pakbon in één verpakking.
( het moet altijd duidelijk zijn vanaf wie de retour afkomstig is, anders kunnen we de retour niet verwerken
4) Ga naar het postkantoor en verzend het pakketje naar ons adres:

Speelgoed de Betuwe
t.a.v. afdeling Retouren
Parallelweg 53-A
4043KH Opheusden 


5) Bewaar het verzendbewijs* zorgvuldig.
*Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor. Dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om uw retourzending te volgen.

Procedure retour sturen van groot speelgoed:
Het bezorgen van groot speelgoed brengt extra kosten met zich mee. Bij het retourneren van groot speelgoed worden retourkosten in rekening gebracht. Informeer naar de kosten.

Het terugnemen van groot speelgoed gebeurt altijd op afspraak. Neem daarom altijd eerst contact op met onze klantenservice om de ophaalafspraak te maken. Zorg ervoor dat de zending ingepakt op de afgesproken ophaaldatum gereed staat voor de chauffeur.