filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt

Een zandbak met deksel is een geweldige aanvulling op elke tuin of speelruimte voor kinderen. Het biedt een plek waar kinderen kunnen spelen, bouwen en graven, terwijl ze tegelijkertijd hun creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen. Een zandbak met deksel is de perfecte oplossing om het zand schoon en droog te houden en om te voorkomen dat dieren het zandbakgebied betreden. Bekijk direct ons complete aanbod op deze pagina of lees verder voor meer informatie over onze zandbakken met deksel.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
-20%
visibility
shopping_cart

AXI Ella XL Zandbak Bruin/groen

Voorradig

Openen, zitten en spelen in deze leuke Ella XL zandbak Bruin/groen van AXI; een veelzijdige zandbak met een handig sluitsysteem.

159,99

127,99

-20%
visibility
shopping_cart

AXI Ella Zandbak Bruin/groen

Voorradig

Openen, zitten en spelen in deze leuke Ella zandbak Bruin/groen van AXI; een veelzijdige zandbak met een handig sluitsysteem.

109,99

87,99

visibility
shopping_cart

AXI Ella Zandbak Regenboog

Voorradig

Openen, zitten en spelen in deze leuke Ella zandbak Regenboog van AXI; een veelzijdige zandbak met een handig sluitsysteem.

109,99

visibility
shopping_cart

Exit Aksent Zandbak (Fsc 100%)

Voorradig

149,00

visibility
shopping_cart

Exit Aksent Zandbak XL (Fsc 100%)

Voorradig

219,00

visibility
shopping_cart

Houten Zandbak auto blank

Voorradig

114,99

visibility
shopping_cart

Houten Zandbak auto geĆÆmpregneerd

Voorradig

114,99

visibility
shopping_cart

Houten Zandbak auto gekleurd

Voorradig

148,00

visibility
shopping_cart

Houten Zandbak Gucio

Voorradig

87,99

visibility
shopping_cart

Houten Zandbak Jade gekleurd

Voorradig

131,99

visibility
shopping_cart

Houten Zandbak Robert blank groot

Voorradig

100,99

visibility
shopping_cart

Houten Zandbak Robert geĆÆmpregneerd

Voorradig

82,99

visibility
shopping_cart

Houten Zandbak Sepp gekleurd

Voorradig

92,99

visibility
shopping_cart

Little Tikes Zandbak Schildpad en Summertime emmerset uni 14cm

Voorradig

72,00

visibility

Mandy zandbak met opbergruimte en deksel Antraciet/bruin

98,98

visibility
shopping_cart

Zand- en Water Schelp pastel blauw, 2 delig

Voorradig

36,99

visibility

Zand- en Water Schelp Pastel Groen, 2 delig

Vanaf 3 jaar

44,00

visibility

Zand- en Water Schelp pastel Roze, 2 delig.

45,99

   1  2  

Het belang van een zandbak met deksel

Een zandbak met deksel biedt vele voordelen voor kinderen en ouders. Ten eerste is het zand altijd schoon en droog. Het deksel houdt regenwater en dieren buiten, waardoor het zand schoon blijft en niet nat wordt. Dit betekent minder onderhoud en minder kans op bacteriën en schimmels. Ten tweede biedt een zandbak met deksel een veilige speelomgeving voor kinderen. Het deksel voorkomt dat dieren het zandbakgebied betreden en zorgt ervoor dat kinderen niet per ongeluk in de zandbak vallen als ze er niet in spelen. Ten derde biedt een zandbak met deksel een gemakkelijke opslagoplossing. Als de kinderen niet in de zandbak spelen, kan het deksel eenvoudig worden gesloten om het zand droog en schoon te houden.
 

Geniet een lange tijd van de zandbak

Een zandbak met deksel van Speelgoeddebetuwe.nl is gemaakt van duurzaam hout en gaat lang mee. Het hout is behandeld met een milieuvriendelijke beits om het hout te beschermen tegen weersinvloeden en insecten. Het deksel is gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit betekent dat de zandbak met deksel niet alleen een leuke en veilige speelplek is voor kinderen, maar ook een duurzame en waardevolle investering voor ouders.
 

Maak eenvoudig gebruik van de zandbak met deksel

De zandbak met deksel van Speelgoeddebetuwe.nl is eenvoudig in gebruik. Het deksel kan gemakkelijk worden geopend en gesloten door één persoon, waardoor het gemakkelijk is om het zand droog en schoon te houden. Het deksel kan ook worden gebruikt als een plat oppervlak om op te zitten, wat handig is voor ouders die samen met hun kinderen willen spelen.
 

Een zandbak bevordert de ontwikkeling van kinderen

Een zandbak met deksel is niet alleen een leuke speelplek, maar het kan ook de ontwikkeling van kinderen bevorderen. Kinderen kunnen in de zandbak hun fijne motoriek verbeteren door te graven, te bouwen en te scheppen met zand. Ze kunnen ook hun verbeeldingskracht en creativiteit ontwikkelen door hun eigen fantasiewereld te creëren met het zand en de verschillende accessoires die erbij horen. Een zandbak met deksel kan ook een plek zijn waar kinderen hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Door samen te spelen in de zandbak leren kinderen samen te werken en te communiceren met elkaar. Het kan ook een plek zijn waar kinderen nieuwe vrienden maken en hun sociale netwerk uitbreiden.
 

Plaats een bestelling

Op deze pagina vindt u diverse soorten zandbakken met deksel. Zo kunt u gaan voor de zandbak hout met deksel in de vorm van een auto. Of ga voor de AXI Ella zandbak regenboog als u extra kleur in uw tuin wilt aanbrengen.  Bekijk op deze pagina ons complete aanbod en kies uw favoriet. Plaats een bestelling en geniet van snelle levering. Heeft u vragen? Bel ons dan via 085 90 249 22 of stuur ons een mail via info@speelgoeddebetuwe.nl. Wij helpen u graag.
 


Laatst bekeken producten