filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Skelter BERG Rally APX Red 3 Versnellingen

Voorradig

759,00

visibility
shopping_cart

Skelter BERG Rally DRT Yellow 3 versnellingen

Voorradig

739,00

Kom hem testen! Skelter Berg JeepĀ® Rally Cherokee
visibility
shopping_cart

Skelter Berg JeepĀ® Rally Cherokee

Voorradig

525,00

visibility
shopping_cart

Skelter BERG Rally APX Blue

Voorradig

499,00

visibility
shopping_cart

Skelter BERG Rally DRT Green

Voorradig

479,00

visibility
shopping_cart

Skelter Berg Rally NRG Orange

Voorradig

459,00

Berg Rally Skelters 4-12 jaar

Skelters voor de echte avonturiers! Bij Speelgoed De Betuwe hebben we ons Berg skelter assortiment zo duidelijk mogelijk gemaakt. Ons aanbod is onderverdeeld in 4 leeftijdscategorieën; 2 tot 5 jaar, 3 tot 8 jaar, 4-12 jaar en de Berg Large skelters voor 5+. Zoeken op leeftijd, naam en prijs, makkelijker kan het niet worden. Zo kunt u eenvoudig en snel een skelter uitzoeken zodat het avontuur binnenkort echt kan beginnen. Daarnaast hebben we een allesomvattende button gemaakt genaamd Skelters. Hier vindt u voor het totale overzicht alle Berg skelters uit ons gehele assortiment. Ook voor aanhangers, accessoires en onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Berg Rally Skelter 4-12 jaar bij Speelgoed De Betuwe

Ons assortiment is opgedeeld in 4 leeftijdscategorieën. De categorie 4 tot 12 jaar is misschien wel de meest actieve categorie. Tijdens deze periode ontwikkelen de kinderen steeds meer hun motoriek. Ze leren beter en verfijnder te bewegen en beoefenen dit spelenderwijs met alledaagse spelletjes of rijtuigen zoals skelters. Deze compacte skelters van Berg Rally zijn stuk voor stuk prachtig ontworpen. Het unieke BFR-systeem zorgt ervoor dat je met je pedalen kan remmen, en na stilstand, direct achteruit kan trappen! Snel en wendbaar. Handig voor wedstrijdjes door de bossen of op het veld. Overwinning ligt hiermee binnen handbereik. Ook deze skelters hebben een verstelbaar stuur en zadel hebben en groeit dus langere tijd mee met uw kind. Hierdoor heeft uw kind langer speelplezier. Het stuur en de trappers zijn los van elkaar te bedienen. Daarnaast zijn onze skelters voorzien van comfortabele luchtbanden. Deze Berg Rally skelters zijn door de vier wielen en schommelas erg stabiel en veilig.

Onze Berg Rally Jeep® Skelter is voor het beleven van echte avonturen. Wanneer jij voorbij scheurt zal iedereen je nakijken en stiekem een beetje jaloers zijn. De Jeep® Adventure is een lichte, compacte en wendbare skelter waardoor je gemakkelijk de smalste paadjes trotseert. Daarnaast is onze Orange Berg Rally Skelter ook een erg fijne en compacte skelter. Een echte allrounder, je kan er overal mee rondscheuren. Met de Berg Aanhanger Junior maak je buitenspelen nóg leuker. De Berg Rally Force Skelter is net als de Jeep® en de Orange Rally skelter een stoere en compacte skelter. De Berg Rally Force heeft stoere groene kleuren en een gave voorspoiler. Dat maakt dit de ultieme cross-editie binnen de Rally gocarts. Twee verschillende trailers beschikbaar als accessoire. Als laatste hebben wij de Berg Rally Pearl. Met deze creatieve kleurencombinaties een echte eyecatcher! Ook deze skelter heeft een kleine draaicirkel, waardoor de skelter heel wendbaar en manoeuvreerbaar is. Met de Berg Junior Trailer, Tandem Trailer L of andere accessoires maak je de Rally nóg leuker.

Ons assortiment is eenvoudig te sorteren op leeftijd, productnaam of op prijsklasse. U kunt op deze manier gemakkelijk een selectie maken van het voor u meest geschikte product. Wat uw keuze ook mag zijn, plezier is gegarandeerd. Heeft u al een keuze kunnen maken of wilt u nog wat extra informatie over één van onze vrolijke producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Laatst bekeken producten