Speelhuisjes Kunststof

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Speeltoestel kunststof

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Speelhuisjes hout

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Speelhuisje kopen bij Speelgoed de Betuwe

Lekker in een speelhuisje spelen, wie is er niet groot mee geworden? Voor de jongere kinderen is het altijd een plezier om het rollenspel helemaal compleet te maken met een eigen huisje. In de winter kan dat binnen, en in het voorjaar kan het kinderhuisje naar buiten om heerlijk buiten te spelen. Het ouderwetse “vadertje en moedertje” spelen wordt met een speelhuisje helemaal compleet gemaakt. Ook voor rollenspellen als ridder en prinses kan een speelhuisje een flinke bijdrage leveren aan de beleving. Een geweldige toevoeging aan het langzaam groot worden dus!
 
De speelhuisjes van tegenwoordig zijn kleurrijk en bieden kinderen meer dan alleen een “dak boven hun hoofd”. Raampjes, vensterbankjes en (soms meerdere) deurtjes behoren eigenlijk tot de standaarduitrusting van de speelhuisjes van vandaag de dag. Ook zijn er speelhuisjes met daaraan vastgekoppeld andere speeltoestellen, zoals bijvoorbeeld glijbanen, schommels of zelfs een klimrek. Ook qua afmetingen is het aanbod groot en hierdoor is voor vrijwel elke achtertuin een geschikt speelhuisje te vinden. In ons assortiment vindt u speelhuisjes in allerlei soorten, maten en kleuren. Denk hierbij aan een pop-up tent of een compleet kunststof speelkasteel. Naast deze kunststof speelhuisjes, kun u uiteraard ook bij ons terecht als u op zoek bent naar speelhuisjes van hout. Ook deze speelgoedhuisjes hebben de kwaliteit die u van ons gewend bent, tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Speelhuisjes bestellen bij Speelgoed de Betuwe

Vanzelfsprekend biedt Speelgoed de Betuwe een ruime keus in speelhuisjes. Zoals u van ons mag verwachten gaan wij alleen voor kwaliteit. Alle speelhuisjes hebben dan ook het “CE-logo” wat inhoudt dat zij aan alle Europese normen op onder andere het gebied van veiligheid voldoen. Wij voeren speelhuisjes van grote merken als Little Tikes en Feber. Omdat wij vanuit eigen voorraad leveren heeft u uw bestelling altijd snel in huis. Vragen? Laat het ons gerust weten!