filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Trekhaak Voor Buzzy en Reppy Berg Skelters

Voorradig

12,00

visibility
shopping_cart

Trekhaak Junior Trailer Voor Buddy Berg Skelters

Voorradig

14,00

visibility
shopping_cart

Berg Trailer S

Voorradig

89,00

visibility
shopping_cart

Berg Aanhanger M Voor Skelter Reppy

Voorradig

99,00

visibility
shopping_cart

Berg Aanhanger + trekhaak Junior Voor Buddy en Rally Skelters

Voorradig

119,00

visibility
shopping_cart

Berg Aanhanger Tandem Trailer Buddy & Rally Skelters

209,00

visibility
shopping_cart

Skelter BERG Trailer XL

Voorradig

229,00

visibility
shopping_cart

Skelter BERG Steel Trailer XL

Voorradig

249,00

visibility
shopping_cart

Berg Aanhanger Tandem Trailer XL Voor Grote Skelters (5+)

Voorradig

305,00

Met een Berg aanhanger voor een skelter vergroot u het speelplezier van uw kind aanzienlijk. Skelter rijden is natuurlijk al leuk, maar met een aanhanger erbij wordt het nog specialer. Zo kan uw kind de aanhanger bijvoorbeeld gebruiken om ander speelgoed in te vervoeren, zoals knuffels of blokken. De mogelijkheden zijn eindeloos met een aanhanger. Uw kind zal er met veel plezier mee buitenspelen en zijn of haar fantasie er lekker op los kunnen laten gaan.

Een aanhanger die u gemakkelijk aan de bijbehorende skelter bevestigt

Dankzij de fluisterbanden waarvan iedere Berg aanhanger voorzien is, kan uw kind zowel binnen als buiten met de aanhanger spelen. Hierdoor kan uw kind ook bij minder mooi weer met de aanhanger spelen. Daarnaast is een aanhanger van het merk Berg gemakkelijk te bevestigen aan de bijbehorende skelter. Hierdoor kan uw kind moeiteloos zowel met als zonder de aanhanger skelter rijden. Natuurlijk hebben we bij Speelgoed de Betuwe nog veel meer skelters en aanhangers in het assortiment. Deze zijn ook zeker het bekijken waard!

Profiteer van een snelle levering en eenvoudige betaling

Wanneer u een aanhanger voor een skelter bij Speelgoed de Betuwe koopt, profiteert u van diverse voordelen. Onze service is snel, waardoor uw kind al snel plezier heeft van ons speelgoed. Vandaag besteld, is morgen al in huis! Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om via een Tikkie te betalen. Een eenvoudigere manier van betalen is er niet! Dus bestel snel deze aanhanger en koop er gelijk een bijpassende skelter bij. Uw kind zal u zeker dankbaar zijn. Heeft u een vraag over ons speelgoed of over onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.


Laatst bekeken producten