Berg Buzzy Skelters (2-5 jaar)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Berg Buddy Skelters (3-8 jaar)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Berg Rally Skelters (4-12 jaar)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Berg Large Skelters (5+ jaar)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Berg skelters aanhangers

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Berg skelters onderdelen

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Berg skelter Accessoires

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Skelter kopen bij Speelgoed de Betuwe

Gedurende het hele jaar is buiten spelen voor veel kinderen toch het leukste wat er is. Of het nu voorjaar of zomer is, of toch in weer en wind, heerlijk met de skelter op pad is altijd een avontuur. Omdat uw kind samen met vriendjes en vriendinnetjes hele afstanden aflegt in de wijk. Omdat het geweldig is om met de skelter met aanhanger even iets weg te mogen brengen, of te kunnen helpen in de tuin. Even die takken wegbrengen, en de ouders helpen in de tuin. Twee vliegen in één klap. Daarnaast is uw kind altijd veilig op de skelters dankzij het stevige frame dat er om de stevige trapauto’s gebouwd is. In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan skelters, die allemaal veilig en stevig zijn.
 

Skelter aanhanger kopen

Bij ons vindt u naast complete skelters en sets, ook losse aanhangers. Het rondrijden op die geweldige skelter wordt nog completer doordat er nu ook dingen vervoerd kunnen worden. Het eerder genoemde helpen in de tuin bijvoorbeeld, of even het kratje boodschappen naar oma brengen. Handig voor uzelf, en ontzettend leuk voor uw kind. Let op: een aanhanger moet aan de skelter worden gekoppeld met een trekhaakje. Deze vindt u ook in ons assortiment.
 

Skelterbanden en andere accessoires

Omdat de skelter een upgrade te geven of om onderdelen te vervangen, bieden we in onze webshop ook accessoires en onderdelen aan voor de meeste (Berg) skelters. Denk bijvoorbeeld aan een lekke band of een kapot spatbord waardoor de kleding van uw kinderen snel vies wordt. Ook vindt u extra accessoires zoals een monteerbare zwaailamp om extra op te vallen, een sportief racestuur, een hefinrichting voor de voorzijde of een extra veilige rolbeugel. Uiteraard kunt u onze skelters in de showroom bekijken, maar tegenwoordig koop je ook heel eenvoudig iedere skelter online op onze webshop. Vragen? Neem gerust contact met ons op over skelters.


Laatst bekeken producten