filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Bosch Junior Speelgoed Werkbank

Voorradig

51,99

visibility
shopping_cart

Bosch Speelgoed Werkbank Inklapbaar

Voorradig

49,99

visibility
shopping_cart

Bosch Speelgoed Werkbank Met Gereedschap En Accessoires 79 Delig

Voorradig

74,99

visibility
shopping_cart

Bosch Werkbank

Voorradig

92,99

Bosch speelgoed werkbank voor kinderen

Iedere goed uitgevoerde klus begint natuurlijk aan de tekentafel, maar voor zover de praktijk gaat, begint het allemaal op de werkbank. Ook voor uw kleine doe het zelver! Met het originele kwaliteitsspeelgoed van Bosch begint het klussen pas echt op jonge leeftijd. Levensechte werkbanken inclusief speelgoed gereedschap, in diverse uitvoeringen! Alle gereedschappen mooi bij elkaar, en klussen maar. Of het nu gaat om timmerwerkzaamheden zoals timmeren, zagen en schroeven, of metaalbewerking met tangen en vijlen, met een Bosch speelgoed werkbank kan het allemaal. Uiteraard wel veilig, dus met de bouwhelm op!
 
Zit er even een moertje los? Geen probleem, met de juiste steeksleutel zit hij zo weer vast. Fluitje van een cent voor uw klusser in opleiding natuurlijk. De werkbanken zijn uitgerust met een werkblad waarop gewerkt en gepland kan worden, en bevatten altijd een bankschroef om de te bewerken materialen goed vast te houden. Ook is er in de opbergrekken ruimte voor de vele gereedschappen die allemaal een vaste plek hebben. Natuurlijk is het wel een droomsituatie en waarschijnlijk is het in de meeste gevallen helaas niet haalbaar, maar alle gereedschappen zijn netjes bij elkaar te houden met de mooie opruimvakken en rekjes in het werkbanksysteem. Met de handige haakjes en vakjes kan uw kind altijd precies de gereedschappen in de juiste vakken opbergen. Voor je het weet heeft alles een eigen vaste plek!
 

Bosch kinderwerkbank speelgoed: leuk én leerzaam!

Doordat het Bosch speelgoedgereedschap allemaal replica’s zijn van de echte klusmaterialen, bevat de kleine werkbank een hoop educatieve aspecten. Denk bijvoorbeeld aan het leren omgaan met gereedschappen, vanzelfsprekend, maar ook voor het inzicht krijgen in bepaalde kleine technische problemen kan dit speelgoed een goede start zijn. Het bekend raken met bepaalde waarschuwingssignalen (bouwhelm of gehoorbescherming verplicht) levert ook een belangrijke bijdrage aan het spelenderwijs leren. Kortom: het speelgoed gereedschap en de werkbanken van Bosch zijn niet alleen ontzettend leuk voor uw kinderen, ze leren er ook nog eens heel veel van!


Laatst bekeken producten