filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Kids-Globe
Weergave:
  1 / 15  Bezig met laden...
visibility

2-Play Mitsubishi Met Paardentrailer (Grijs) Die Cast

13,49

visibility

2-Play Vrachtwagen Autotransporter Pb 32Cm Met 1 Auto

7,95

visibility

2-Play Vrachtwagen Met Oplegger Pull Back 31Cm

9,49

visibility

2-Play Vrachtwagen Met Oplegger Tankauto Pull Back 32 Cm

9,49

visibility

Auto Politie 4 Delig Met Geluid 25 Cm

16,49

visibility

Bburago Tractor New Holland Met Bomen Aanhanger

15,49

visibility

Bburago Tractor New Holland Met Orange Aanhanger

18,98

visibility
shopping_cart

Bburago tractor New Holland T7.315 frictie 10cm

Voorradig

7,99

visibility
shopping_cart

Dutch Farm Serie Paarden Stal

Voorradig

4,99

visibility

Kids Globe Ruiter Met Paard (Amazone)

5,99

-17%
visibility
shopping_cart

Kids Globe Ruiter Met Paard (Jongen)

Voorradig

5,99

4,99

visibility
shopping_cart

Kids Globe Ruiters Met Paard En Accessoires

Voorradig

9,99

   1  2 3 4 5  

Houten speelgoed boerderij van Kids Globe

Kinderen zijn gefascineerd van dieren en boerderijen en vinden het leuk om te spelen houten boerderij speelgoed. Het speelgoed van top merk Kids Globe is een absolute bestseller. Met het houten boerderij speelgoed krijgen de kinderen de kans om een eigen speelgoed boerderij te runnen. Ze kunnen bijvoorbeeld spelen met de koeien in een grote stal en daarnaast zijn er ook diverse vervoersmiddelen zoals grote en kleine tractors waar ze hun gang mee kunnen gaan. De houten stallen zijn verkrijgbaar op meerdere schaalafmetingen. Op Speelgoeddebetuwe.nl hebben we een ruim aanbod houten stallen, loodsen voor tractoren en diverse bijbehorende accessoires verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Zorg ervoor dat als u meerdere producten besteld dat ze van dezelfde schaal zijn, omdat de artikelen anders van verschillende grootte zijn.

Kids Globe houten stallen kopen

De Kids Globe farming serie is gaaf speelgoed voor kinderen maar ook voor volwassenen. Met de speelgoed boerderijen en houten stallen is het mogelijk om een echte boerderij na te bootsen en een eigen farming-wereld te maken. De tractoren, houten schuren en het vee zijn allemaal gemaakt van de beste materialen en dit maakt deze serie tot een groot succes niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. De houten stallen en loodsen zijn perfect geschikt om met de Siku tractors en graafmachines te combineren. Naast het speelgoed van Kids Globe hebben we op Speelgoeddebetuwe.nl nog veel meer leuke soorten speelgoed te koop voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën. We hebben onder andere trampolines, speelhuisjes, voetbaldoelen en leuke poppen beschikbaar in onze webshop. Bekijk het complete aanbod online!

Online speelgoed bestellen

Bent u op zoek naar leuk binnenspeelgoed en buitenspeelgoed voor uw kinderen? In onze webshop vindt u een grote variatie aan speelgoed voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Shop leuke producten van de beste speelgoedmerken zoals Rolly Toys, Goliath en Paola Reina. Eenvoudig online te bestellen en veilig af te rekenen in uw vertrouwde bankomgeving.


Laatst bekeken producten