filter_list

Verfijn zoekopdracht


 


Weergave:
  1 / 34  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Capucine met slaap ogen (34 cm)

Voorradig

34,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Kinderwagen Joëlle

Voorradig

54,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Kinderwagen Oliviers

Voorradig

54,99

visibility

Minikane / Paola Reina Pop Zoé (34 cm)

26,99

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Raphael (34 cm)

Voorradig

29,49

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Gabrielle met groene slaapogen (34 cm)

Voorradig

36,49

visibility
shopping_cart

Minikane / Paola Reina Noords Meisje (34 cm)

Voorradig

20,49

visibility

Minikane / Paola Reina Yzé (34 cm)

27,99

visibility

Minikane Fleurs Fluos kinderwagen

52,49

visibility
shopping_cart

Paola Reina Kledingset Pop Blanditas Rood/Wit Stip

Voorradig

18,49

visibility
shopping_cart

Paola Reina Poppenlaarzen Hoog Zwart, Soy Tu

Voorradig

9,49

visibility
shopping_cart

Paola Reina Poppenschoenen Zwart, Amiga

Voorradig

6,99

   1  2 3 4 5  

Paola Reina poppen kopen? | Speelgoeddebetuwe.nl

Poppen zijn al jarenlang een van de favoriete speelgoedsoorten van kinderen en dan met name van de meisjes. Een pop is eigenlijk een vriendinnetje van uw kind. Ze gaat overal mee naar toe, ze gaan samen spelen, mee naar bed en de pop zit samen in de babystoel aan tafel tijdens het eten. Er zijn veel verschillende poppen te koop, denk bijvoorbeeld aan de barbiepoppen, Bratz poppen en de Paola Reina poppen. Kinderen raken zeer gehecht aan dit speelgoed en binnen de kortste keren moeten de poppen dan ook overal mee naartoe, zo niet dan is het meestal huilen geblazen. Een pop cadeau doen aan uw kind is dan meestal ook een goed idee en vaak een succes.

Ruim aanbod Paola Reina poppen

Op Speelgoeddebetuwe.nl hebben we een grote collectie Paolo Reina poppen persoonlijk voor u geselecteerd. Deze poppen zijn afkomstig uit Spanje, ze zijn allemaal met de hand gemaakt en vervaardigd uit de beste materialen. Als u op zoek bent naar een leuke pop van topkwaliteit voor uw kind kies dan voor onze Paola Reina poppen. We hebben verschillende poppen verkrijgbaar met diverse afmetingen. Naast onze grote poppencollectie vindt bij ons ook de leukste poppen accessoires zoals kinderstoeltjes, schommelbedjes, buggy’s en kleding. Met deze accessoires kan uw kind veel speelplezier hebben en ze zijn een leuke aanvulling op de pop. Poppen zijn geschikt voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën en kids vinden het altijd wel leuk om een pop te krijgen waar ze mee kunnen spelen.

De leukste speelgoedcollectie online

In de webshop van Speelgoeddebetuwe vindt u naast leuke Paola Reina poppen ook nog vele andere soorten speelgoed voor jong en iets oudere kinderen. We hebben het leukste buitenspeelgoed in ons assortiment, u kunt bijvoorbeeld kiezen om een gave traptractor voor de kleine te bestellen, of ga voor de transport voertuigen zoals tractors en vrachtwagens van Siku. Kortom genoeg keuze als u op zoek bent naar leuk speelgoed voor uw kinderen!


Laatst bekeken producten