filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Kids Globe Mitsubishi Met Paardentrailer 27Cm Roze

Voorradig

9,99

visibility

Kids Globe Houten Paardenstal Met 7 Boxen 1:24

paardenstal voor sleich en kidsglobe paarden

79,99

-125%
visibility

Kids Globe paardenstal met 3 boxen en binnenbak 62x56x26cm 1:32 roze

11,99

-3,02

-18%
visibility

Kids Globe Die Cast Landrover Defender Met Rode Paardentrailer

10,99

8,99

visibility
shopping_cart

Kids Globe Paardenbox 14X21,8X14Cm Roze

Voorradig

13,99

visibility
shopping_cart

Dutch Farm Serie Paarden Stal

Voorradig

4,99

visibility
shopping_cart

Kids Globe Anemone Paardentruck Die Cast Licht En Geluid 20Cm

Voorradig

13,99

visibility

Kids Globe Houten Paardenstal 1:32

58,99

visibility

Kids Globe Politiejeep Met Paardentrailer

8,99

-15%
visibility
shopping_cart

Kids Globe Volvo Xc90 Met Paardentrailer Rood Of Zwart

Voorradig

12,99

10,99

visibility

Paarden, Staand En Lopend Kleur: Donker Bruin

2,95

visibility
shopping_cart

Kids Globe Houten Paardenstal Met 2 Boxen En Berging 1:24

Voorradig

paardenstal voor sleich en kidsglobe paarden

46,99

visibility
shopping_cart

Kids Globe Houten Paardenstal Met 2 Boxen En Berging 1:24 Roze Dak

Voorradig

paardenstal voor sleich en kidsglobe paarden

42,99

-13%
visibility
shopping_cart

Kids Globe Ruiters Met Paarden En Accessoires

Voorradig

15,99

13,99

visibility

Kids Globe Houten Paardenstal Met 9 Boxen ( Roze) 1:32

63,49

visibility
shopping_cart

Kids Globe Houten Paardenstal Met 7 Boxen ( Roze) 1:24

Voorradig

paardenstal voor sleich en kidsglobe paarden

89,99

visibility

Schleich Paardenbox Met Lusistano Merrie 42368

29,49

visibility

Schleich Paarden - Babydieren Verzorgingsset 42432

25,49

   1  2 3 4  

Paardenstallen speelgoed kopen?

Wilt u de magie van de manege rechtstreeks naar de speelkamer van uw kleine paardenliefhebber brengen? Met ons paardenstallen speelgoed kan dat! Van de grootste paardenstallen, tot paardentrailers en gedetailleerde wasboxen voor paarden: u vindt het allemaal in ons assortiment. Dus, of uw kleine ruiter nu droomt van het bezitten van een paard of een hele manege, wij hebben het perfecte paardenstal speelgoed om hun dromen te realiseren!
 

Welke formaten paardenstallen speelgoed zijn er?

Als u paarden speelgoed wilt kopen, is het goed om rekening te houden met de verschillende formaten. Bij Speelgoed de Betuwe bieden we twee hoofdmaten:
 
  • Schaal 1:32: Deze paarden en paardenstallen zijn perfect voor jongere handjes. Ze zijn ideaal voor jonge kinderen omdat ze robuuster en kleiner zijn, waardoor ze goed kunnen worden vastgehouden. Een aantal van de Kids Globe houten stallen zijn speciaal ontworpen voor 1:32 paarden, zoals de Kids Globe Houten Paardenstal Met 9 Boxen. Let op! Paarden met de schaal 1:24 (zoals de welbekende Schleich paarden) passen niet in stallen met de schaal 1:32.
 
  • Schaal 1:24: Deze paarden en paardenstallen zijn wat groter en passen goed bij de gedetailleerdere Schleich paarden. Schleich staat bekend om hun prachtige details en iets hogere prijsklasse. Voor diegenen die hun speelervaring willen uitbreiden, zijn er nog meer aanvullingen beschikbaar, zoals Schleich boerderijdieren, paardenboxen en stalinrichting.
 

Voor welke leeftijden is paardenstallen speelgoed geschikt?

Paarden speelgoed is voor alle leeftijden, maar het kiezen van het juiste formaat is essentieel om ervoor te zorgen dat kinderen er optimaal van kunnen genieten. Vooral voor jongere kinderen tussen de 2 en 4 jaar is het belangrijk dat speelgoed geen kleine onderdelen heeft die ingeslikt kunnen worden. De 1:32 paarden en stallen van Speelgoed de Betuwe zijn bijvoorbeeld robuuster en ideaal voor jongere handjes!

Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar, zijn de gedetailleerdere en grotere 1:24 paarden en stallen een ideale keuze. Deze hebben meer details en zijn vaak compatibel met diverse accessoires die het speelplezier vergroten!
 

Onze topmerken paardenspeelgoed: Schleich en Kids Globe

Bij Speelgoed de Betuwe zijn we selectief in het kiezen van de merken die we aanbieden. In de wereld van paardenstallen speelgoed springen twee namen er duidelijk uit: Schleich en Kids Globe.
 
  • Schleich: Een naam die synoniem staat voor nauwkeurigheid en detail. Schleich-paarden zijn niet alleen speelgoed: deze kunstwerkjes zijn handgeschilderd en vervaardigd met oog voor de kleinste details. Deze unieke kenmerken zorgen ervoor dat elk paard een persoonlijk karakter heeft, waardoor kinderen zich nog meer verbonden voelen met hun speelwereld.
 
  • Kids Globe: Dit merk legt de nadruk op het creëren van een complete speelervaring. Van prachtig ontworpen paardenstallen tot accessoires zoals schuttingen en strobalen, Kids Globe streeft ernaar kinderen de middelen te geven om hun eigen manege te bouwen en te beheren. De robuustheid en het speelse ontwerp van Kids Globe speelgoed maken het een favoriete keuze voor vele jonge ruiters.
 

Uitbreidingsmogelijkheden paardenstallen speelgoed

Een van de grote voordelen van paardenstal speelgoed is de mogelijkheid om te blijven uitbreiden en de speelervaring te verrijken. Bij Speelgoed de Betuwe zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar. Voor de schaal 1:32, specifiek gericht op jongere kinderen, zijn er aanvullende sets zoals weilanden, schuttingen en strobalen, waarmee kinderen hun paardenwereld kunnen uitbreiden en verschillende scenario's kunnen creëren.

Voor de meer gedetailleerde paarden en paardenstallen met de schaal 1:24, die goed samengaat met de Schleich paarden, zijn er nog meer uitbreidingsopties. Overweeg bijvoorbeeld Schleich boerderijdieren, extra paardenboxen, gedetailleerde stalinrichtingen en karakteristieke accessoires zoals ruiters en zadelsets. Deze toevoegingen bieden kinderen niet alleen de kans om hun verbeeldingskracht te verkennen, maar ook om meer inzicht te krijgen in de wereld van paarden en hun verzorging.
 

Paarden speelgoed kopen bij Speelgoed de Betuwe?

Bij Speelgoed de Betuwe bieden we een breed scala aan paardenstallen speelgoed dat deze dromen tot leven brengt: of het nu gaat om het zorgen voor één speciaal paard of het runnen van een bruisende manege. Met zoveel maten en uitbreidingssets om uit te kiezen, is het perfecte paarden speelgoed altijd binnen handbereik.

Dus waarom wachten? Laat uw kind de teugels in handen nemen en de wondere wereld van paarden ontdekken. Met Speelgoed de Betuwe kiest u voor kwaliteit, variatie en eindeloze verhalen van galopperende avonturen. Ontdek nu ons assortiment en maak de kinderdromen waar!

 


Laatst bekeken producten