filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Speelhuis Kiosk 139 X 118 Cm Bruin/Groen/Rood

Voorradig

151,99

visibility
shopping_cart

Cocoon Speelhuisje

Voorradig

86,49

visibility
shopping_cart

Speelhuis Kunststof 109X102X90 Cm

Voorradig

88,49

-5%
visibility
shopping_cart

Speelhuis Tuinhuisje 120 Cm CrĆØme

Voorradig

150,99

143,99

Paradiso Speelhuisje

Nodig al de vriendjes van uw kinderen uit voor een speelhuisfeestje! Transformeer het nieuwe Paradiso speelhuisje met heerlijk charmante stickers in een kruidenierswinkel, keuken of werkplaats en verwelkom de eerste klanten.

Onderhoud van een kunststof speelhuisje

De speelhuisjes van Paradiso zijn gemaakt van stevig en kwalitatief kunststof. Een kunststof speelhuisje heeft weinig onderhoud nodig. Doordat hij licht van gewicht is, kunt u hem bijvoorbeeld in de wintermaanden veilig in de garage stallen. Het Paradiso speelhuisje is na elk seizoen eenvoudig schoon te maken met water en zeep. In onze online winkel kiest u zelf het ideale kunststof speelhuisje voor uw kind. Misschien vindt u in onze online winkel een creatief speelhuisje voor uw kind, waar ze veel ruimte hebben om rond te rennen, zich te verstoppen en plezier te hebben. De kinderen kunnen bijvoorbeeld moeder-vader-kind spelen met hun vriendjes, of ze kunnen het huis omtoveren tot een grote markt of boerderij.

Laat u inspireren door onze fantastische prijzen voor plastic speelhuisjes en koop het ideale speelhuisje voor uw kind vanuit het comfort van je eigen huis! Want niet alleen volwassenen verlangen naar een eigen huis, maar ook kinderen genieten van het hebben van een eigen plekje om in te spelen en een oase te creëren. We helpen u graag verder u je vragen heeft over het speelhuis dat u wilt kopen.
 


Laatst bekeken producten