Melissa & Doug diverse speelgoed

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Melissa & Doug Pluchen dieren

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Melissa & Doug sticker & kleur

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Melissa & Doug voertuigen

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Melissa & Doug verkleding

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Melissa & Doug houten speelgoed

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Melissa & Doug speelgoed | Speelgoeddebetuwe.nl

Melissa & Doug is een Amerikaanse leverancier en fabrikant van kinderspeelgoed. Het begon allemaal in 1988 in een kelder in Amerika, hier hebben Melissa en Doug Bernstein het speelgoed bedacht en is het merk opgericht. Dit speelgoedmerk staat vooral bekend om het houten speelgoed wat veel door hen wordt geproduceerd. Hierbij kunt u denken aan houten puzzels, houten poppenhuisjes en nog veel meer houten speelgoed artikelen. Het meeste speelgoed van Melissa & Doug is bedoeld voor de wat jongere kinderen, doormiddel van het speelgoed kunnen ze op spelenderwijs verschillende dingen leren. Zo kunnen er getallen worden geleerd doormiddel van auto’s of blokken, dieren en woorden kunnen worden geleerd door een stempel set en ga zo maar door. Alle artikelen van het merk zijn in hun eigen huis ontworpen en zijn gemaakt in Azië. Tegenwoordig is dit speelgoed niet alleen meer in Amerika bekend, ook in Nederland vinden kinderen het geweldig om hier mee te spelen.

Houten speelgoed van Melissa & Doug

In de webshop van Speelgoeddebetuwe.nl vindt u een ruim aanbod aan diverse speelgoedartikelen van Melissa & Doug. Voor jongens vindt u de leukste puzzels, blokken, speelhuizen en meer, maar ook voor meisjes zijn er hele leuke prinsessenkastelen te vinden en ook verschillende puzzels. Het is natuurlijk de bedoeling dat kinderen heerlijk kunnen spelen met dit speelgoed, maar een groot pluspunt is dat ze er ook nog eens van kunnen leren. Dit speelgoed is een goed hulpmiddel om zo de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. Naast het speelgoed van Melissa & Doug zijn er ook nog vele andere speelgoedartikelen te verkrijgen voor de scherpste prijzen. Zo hebben we niet alleen speelgoed voor binnen maar ook hebben we een groot assortiment aan buitenspeelgoed. De leukste bolderkarren, duikelstangen, speelhuisjes en meer waar kinderen zich prima mee kunnen vermaken en tegelijkertijd in de frisse buitenlucht zijn.

Speelgoed gemakkelijk online bestellen

Door onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u al ons speelgoed heel eenvoudig online bestellen en u kunt het ook nog eens veilig afrekenen. Wij maken namelijk gebruik van iDeal en Mister Cash, ook kunt u gebruik maken van een achterafbetaling. Wilt u nou eerst even het product in het echt bekijken, dan kan dat ook in onze showroom. U kunt op afspraak langskomen om het speelgoed te bekijken en dan te beslissen of u het wilt kopen, u kunt het dan ook gelijk afrekenen en meenemen. Heeft u vragen over een van onze artikelen of wilt u graag meer informatie over het speelgoed, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.