Weergave:


Bezig met laden...
-3%
visibility

Little tikes hobbelpaard blauw

31,95

30,95

-6%
visibility

Little Tikes hobbelpaard rood

32,95

30,95

-11%
visibility

Little Tikes hobbelpaard roze

34,95

30,95

visibility

Little Tikes Wip hobbel walvis voor 1, 2 of 3 kinderen

49,95

visibility

Feber Hobbelpony 3-in-1

59,95

visibility

Rolly Toys houten Hobbelpaard Andy met pluche

71,95

✔ VOOR 23:59 BESTELD = MORGEN IN HUIS

✔ UNIEKE SPEELGOEDDEALS

✔ SUPERSNEL BETALEN MET TIKKIE

Wilt u een hobbelpaard kopen? Het immers dé klassieker onder de binnen- en buitenspeeltoestellen. Ondanks dat het hobbelpaard een van de langst bestaande speeltoestellen is die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, is het nog altijd een populair toestel. Speelgoed de Betuwe heeft zowel het tijdloze houten hobbelpaard uit grootmoeders tijd als moderne hobbeldieren in het assortiment. Natuurlijk vindt u bij ons ook de authentieke hobbelpaarden van hout en pluche, die een mooi plaatje vormen zowel binnen- als buitenshuis. Zo heeft niet alleen uw kind plezier van het hobbelpaard, maar is het ook nog eens een mooi voorwerp ter decoratie.

Een hobbelpaard of wipwap kopen

Naast een hobbelpaard of een ander hobbeldier kunt u natuurlijk ook overwegen om een hobbeldino-wipwap te kopen. Deze heeft als voordeel dat het niet alleen door één kind gebruikt kan worden, maar ook met een vriend(in) of zelfs twee andere kinderen. Samen spelen is immers altijd leuker dan alleen! Waar u ook voor kiest, op het gebied van hobbelpaarden en hobbeldieren moet u bijna wel slagen als u er een uit ons assortiment komt kopen. Diverse kleuren, soorten en materialen vindt u op deze pagina.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de diverse soorten buitenspeelgoed, zoals onze traptrekkers, skelters en zandbakken liever even met eigen ogen aanschouwen, of door uw kind laten uitproberen? Kom dan eens langs bij onze showroom in Randwijk. Naast een hobbelpaard kunt u bij ons natuurlijk ook een ruim assortiment aan ander speelgoed voor binnen en buiten kopen. Als u op zoek bent naar speelgoed, slaagt u bij ons altijd! Heeft u advies nodig over een speelgoedstuk of heeft u vragen over een product, de levering of onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.