filter_list

Filters

0
Onbeperkt


Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Berg Go? Sparx Red Loop / Trap Auto

Voorradig

Berg Toys Premium Dealer

105,00

visibility
shopping_cart

Berg Go? Sparx Yellow Loop / Trap Auto

Voorradig

Berg Toys Premium Dealer

105,00

-4%
visibility

Falk Claas Axos 340 Looptractor 1,5 Tot 4 Jaar

46,95

45,15

visibility
shopping_cart

FALK LOOPWAGEN BRANDWEER 1/3

Voorradig

39,95

visibility
shopping_cart

FALK LOOPWAGEN SURFER MINI VAN 1/3

Voorradig

39,95

-7%
visibility

Falk New Holland Loopmotor

37,95

35,20

visibility

Feber Ferrari Loop Auto

38,95

-15%
visibility
shopping_cart

Feber Twinkle Car Black 12V Rc

Voorradig

129,95

110,55

-15%
visibility
shopping_cart

Ferbedo Looptruck Brandweer

Voorradig

81,95

69,90

visibility
shopping_cart

Goki Blauwe Loopauto

Voorradig

88,40

visibility
shopping_cart

Goki Loopauto Brandweer

Voorradig

99,40

visibility
shopping_cart

Goki Loopauto Freestyle Rood

Voorradig

100,45

   1  2 3 4 5  

Loopauto’s voor jongens en meisjes

Heb je interesse in loopauto’s? Wij hebben een groot assortiment loopvoertuigen: van driewielers tot loopauto’s. Loopvoertuigen, zoals loopauto’s, lenen zich perfect als buitenspeelgoed. Zie je het al voor je, dat je kind heerlijk rondrijdt door de tuin of straat? Loopauto’s bestellen is super eenvoudig. Daarover lees je meer onderaan de pagina. Wil je meer weten over een specifieke loopauto? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.

De voordelen van loopauto’s

Ben je op zoek naar loopauto’s voor meisjes of loopauto’s voor jongens? Wat je ook zoekt, een loopauto helpt bij de ontwikkeling van je kind. Een loopauto is stabiel, waardoor je kindje zijn of haar motoriek onder de knie krijgt. Loopauto’s zijn stabiel doordat de loopvoertuigen drie of vier wielen hebben. Dat geldt niet alleen voor loopauto’s, maar ook voor looptractoren en loopmotoren. Met deze voertuigen kan jouw kleine racen, scheuren, crossen en ook nog eens ontdekken hoe leuk lopen is.

Loopauto’s: originele cadeaus

Loopauto’s zijn niet alleen ontzettend leuk om te hebben, maar ook om te geven. Het is het ideale cadeau voor de (aanstaande) papa’s en mama’s en hun kleintjes. Op onze site vind je een verscheidenheid aan loopauto’s. Van een looptruck in de vorm van een brandweerwagen tot een superstoere Ferrari loopauto. Of wat dacht je van een loopauto met een vlammenpatroon? Gaaf, toch?! Onze collectie loopauto’s (en ander buitenspeelgoed) leent zich voor iedereen.

Loopauto’s met vier wielen

Loopauto’s met drie wielen, loopauto’s met vier wielen, loopauto’s voor jongens, loopauto’s voor meisjes, loopauto’s voor 1 jaar of loopauto’s voor kinderen ouder dan 1 jaar: de keuze is reuze. Dat is fijn, maar daardoor kun je ook door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig hebben we daar een handige oplossing voor. Aan de linkerkant van het scherm vind je een keuzemenu, zodat je het gewenste budget en merk kunt aanvinken. Zo zie je in een overzicht welke loopauto’s van Berg of Falk we hebben. Heb je liever een Little Tikes loopauto? Je hoeft maar op een knop te drukken. Kind kan de was doen!

Loopauto’s bestellen: zo werkt het

Heb je een loopauto op onze site gevonden die helemaal aan jouw wensen voldoet? Fijn! Al onze loopvoertuigen, zoals loopauto’s, zijn makkelijk te bestellen. Je betaalt altijd veilig met iDEAL en Bancontact. Betaal je liever achteraf? Dat is geen probleem. Wil je voordat je jouw favoriete loopauto betaalt, nog wat vragen stellen? Neem voor meer informatie over onze loopvoertuigen en ander buitenspeelgoed contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.