filter_list

Verfijn zoekopdrachtWeergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

BERG Biky loopfiets City Blue Handbrake

Voorradig

2-5 jaar

135,00

visibility
shopping_cart

BERG Biky Cross Grey

Voorradig

155,00

visibility
shopping_cart

Berg Biky Retro Pink

Voorradig

165,00

visibility
shopping_cart

BERG loopfiets Biky Cross blauw met handrem 2-5 jaar

Voorradig

165,00

visibility
shopping_cart

BERG loopfiets Biky Cross Grijs met Handrem 2-5 jaar

Voorradig

165,00

visibility
shopping_cart

FALK KAWASAKI KX BUD LOOPMOTOR 2/5

Voorradig

53,95

visibility
shopping_cart

FEBER TWINKLE CAR 12V RC

Voorradig

120,95

visibility

Hudora Loopfiets - Groen

61,49

visibility

Hudora Loopfiets - Roze

61,49

visibility
shopping_cart

Hudora Loopfiets Vintage Roze

Voorradig

138,49

visibility

I'M Toy Loopfiets Draak

65,98

visibility

I'M Toy Loopfiets Eenhoorn

66,99

   1  2 3  

Loopfietsen voor ieder budget

Heb je interesse in loopfietsen? Wij hebben een breed assortiment loopvoertuigen, waaronder loopfietsen, driewielers en loopauto’s. Ons assortiment loopfietsen bestaat uit verschillende merken, waaronder Berg loopfietsen en Cars loopfietsen. Wil je direct een loopfiets bestellen? Daarover lees je meer onderaan de pagina. Wil je meer weten over loopfietsen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.

De voordelen van loopfietsen

Net als bij loopauto’s leren kinderen met een loopfiets op hun eigen tempo hun evenwicht te bewaren. Het voordeel van loopfietsen is dat je kindje zijn of haar voeten altijd dicht bij de grond heeft. Dat versterkt het zelfvertrouwen. Fietsen zonder zijwieltjes? Met loopfietsen en -auto’s maak je die stap een stuk groter. Loopfietsen zijn niet alleen handig voor de groei van de ontwikkeling van je kind, ze zijn ook praktisch om andere redenen. Met een loopfiets kan je kind bijvoorbeeld makkelijk mee naar de supermarkt, zonder energie te verliezen. Lopen is toch een stuk intensiever voor zijn of haar kleine beentjes.

Loopfiets kopen of geven als cadeau

Loopfietsen zijn niet alleen goed voor de ontwikkeling van je kind, maar ook ontzettend leuk om cadeau te doen. Het slaat zeker aan bij (aanstaande) papa’s en mama’s én hun kleintjes. Op onze site hebben we verschillende loopfietsen, zoals Hudora loopfietsen en I’m Toy loopfietsen. Die laatste, I’m Toy, staat bekend om de originaliteit. Zo kun je kiezen uit onder andere loopfietsen in de vorm van een koe, een schaapjes loopfiets of een loopfiets met een tijgertjesontwerp. Ze zijn bijna te mooi om te gebruiken!
 

Loopfietsen voor de geschikte leeftijd

Ons assortiment bestaat niet alleen uit loopfietsen van diverse merken, maar ook uit merkloze loopfietsen. Kijk naar de verschillende materialen en de geschikte leeftijd om de beste keuze te maken in loopfietsen. Van een loopfiets heb je jarenlang plezier, zeker wanneer je het stuur en het zadel kunt verstellen. Heb je een voorkeur voor een merk of budget en wil je snel een overzicht van de door jou gewenste loopfiets? Daar hebben we een handige tool voor! Aan de linkerkant van het scherm vind je een keuzemenu, zodat je snel jouw favoriet vindt.

Loopfietsen bestellen: zo werkt het

Heb je een loopfiets op onze site gevonden die aan al jouw criteria voldoet? Al onze loopfietsen en andere loopvoertuigen zijn snel en makkelijk te bestellen. Je betaalt altijd veilig met iDEAL, Mister Cash of onze Tikkie-betaalservice. Betaal je de loopfiets liever na ontvangst? Dat is geen punt! Heb je vragen over loopfietsen bestellen? Stel ze gerust! Neem voor meer informatie over onze loopvoertuigen en ander buitenspeelgoed contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.


Laatst bekeken producten