filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Set - Twee Jongens - Uitlopend Product

Voorradig

16,99

visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Set - Twee Baby'S

Voorradig

11,49

visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Set - Man Met Tennisrackets

Voorradig

11,49

visibility
shopping_cart

Lundby Poppenhuis Set - Twee Schoolkinderen

Voorradig

17,49

Koop hier je Lundby Poppen

Geef deze Lundby poppen een plek om thuis te noemen in jouw poppenhuis. De bewoners in deze categorie variëren van een volledige familie tot individuele poppenhuis figuren die allemaal klaar staan om je te ontmoeten! Lundby maakt prachtig speelgoed voor kinderen die van hun poppenhuis hun fantasie huis willen maken. Voor vrolijke kinderen is dit geweldig speelgoed. Lundby biedt een prachtige poppenhuis collectie dat alles bevat wat je nodig hebt om van jouw poppenhuis, een droomhuis te maken.
 

Poppenhuis poppen

De beste maatjes van je kind zijn de poppenhuispoppen. De poppen zijn allemaal gehuisvest in een heerlijk warm huis. Ze genieten van de simpele geneugten van het leven, spelen spelletjes en delen hier verhalen met elkaar. Bij de poppenhuisfamilies is elke dag hetzelfde. Spelen uw kinderen met de poppenhuispoppen? Elk van hen staat te popelen om te verhuizen naar een mooiere locatie.
 
De beste maatjes van je kind zijn de poppenhuispoppen. De poppen zijn allemaal gehuisvest in een heerlijk warm huis. Ze genieten van de simpele geneugten van het leven, spelen spelletjes en vertellen hier verhalen. Bij de poppenhuisfamilies is elke dag hetzelfde. Spelen je kinderen met de poppenhuispoppen? Elk van hen staat te popelen om te verhuizen naar een mooiere locatie. Papa en mama van het poppenhuis werken hard om de eindjes aan elkaar te knopen. De zoon en de dochter van het poppenhuis gaan allemaal regelmatig naar school. Ze spelen graag samen spelletjes in hun vrije tijd en luisteren met ontzag naar de boeiende verhalen van hun grootouders. Moedig je kind aan om allerlei verhalen te vertellen die hij of zij kan verzinnen. Ontdek de wereld van poppenhuis poppen door mee te spelen met het rollenspel!
 

Alles voor jouw poppenhuis

Naast Lundby poppen verkoopt het merk ook geweldige accessoires en materialen voor je poppenhuis. Er zijn onwijs veel prachtige toebehoren en accessoires beschikbaar voor de uiterst gedetailleerde poppenhuizen van Lundby Smaland; de mogelijkheden zijn onbeperkt. Een bijzonder mooie toevoeging aan het poppenhuis is het elektra-pakket voor licht in de poppenkamers. Bij het elektra-pakket hoort een bijbehorende afstandsbediening om het licht per kamer aan te zetten.

 


Laatst bekeken producten