filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Weergave:

Partytenten kopen bij Speelgoed de Betuwe

Het kopen van een partytent wordt vaak gedaan met een goede reden: je geeft een feestje! Een partytent is een slimme investering, of je nu jarig bent of gewoon zin hebt om vrienden en familie te ontvangen. Voor een tuinfeest of om een schaduwrijke plaats te creëren tijdens de warme zomermaanden, zijn partytenten perfect. Bij Speelgoed de Betuwe worden vele soorten aangeboden. Een partytent zorgt ervoor dat jij en je gasten altijd goed zijn voorbereid, of het nu gaat om een kleine bijeenkomst voor kinderen of een groot evenement. Niet alleen zijn partytenten geschikt voor feesten, maar ze zijn ook voor allerlei buitenactiviteiten. Denk aan een overkapping voor het zwembad in de tuin, of voor een horecagelegenheid.

 

Een partytent met zijwanden = gezellig buiten zijn

In Nederland is het weer vaak onvoorspelbaar. Wanneer je een groot tuinfeest hebt gepland, is dat erg vervelend. In een waterdichte partytent met zijwanden blijven je gasten warm en droog. Voor meer lichtinval hebben de modellen met zijwanden ramen. Als het weer warmer wordt, kan je de zijwanden eenvoudig verwijderen. Je hebt ook minder last van de wind als je een tent met zijwanden kiest. Als roken binnen verboden is, kunnen rokers ook prima buiten onder een partytent staan. Een partytent kan voor verschillende gelegenheden worden gebruikt; Het is heerlijk om er in te relaxen en eenvoudig mee te nemen naar de camping.

 

Hoe groot moet mijn partytent zijn?

Het uitzoeken van de juiste tent hangt af van de gelegenheid. Het verwachte aantal gasten en de hoeveelheid ruimte op de locatie zal de optimale grootte bepalen. Plan je een feest voor 15 gasten? Daarvoor is de ideale maat een partytent van 3x3 of 3x4 meter. Voor 20 tot 25 personen heeft een grote partytent van 4x4 of 3x6 meter de voorkeur.


Laatst bekeken producten