filter_list

Verfijn zoekopdracht

      


Weergave:
  2 / 16  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Intex Metal Frame Cover 305

Voorradig

14,49

visibility

Intex Easy Set Pool Cover 366

9,98

visibility

Intex Easy Set Pool Cover 305

8,48

visibility
shopping_cart

Intex filtercartridge klein 2-pack

Voorradig

5,49

visibility

Intex Thermometer

2,00

visibility
shopping_cart

Intex Solar Mat 120X120Cm

Voorradig

31,49

visibility

Summertime Voetenbadje 115X62 Art.No. 0775427

6,99

visibility

Intex Easy Set Pool Cover 244

5,99

visibility

Intex Frame Cover 450X220

13,00

visibility
shopping_cart

Intex losse filtercartridge zeer klein (type H)

Voorradig

Past alleen op kleinste filterpomp van Intex.

2,49

-8%
visibility
shopping_cart

Intex Vloertegel 50X50 P/8

Voorradig

35,49

32,49

visibility
shopping_cart

Intex Repair Patches 6 Stuk / 59631np

Voorradig

0,99

  1  2  3 4 5  

Zwembad onderhoud en accessoires

Willen jij en jouw kinderen lang genieten van een schoon, veilig en prettig zwembad, dan is het belangrijk dat je jouw zwembad goed onderhoud. Gelukkig hoeft dit geen moeilijke, tijdrovende klus te zijn. Van chloordispenser tot afdekzeil: met ons aanbod onderhoudsartikelen voor zwembaden, ben je ervan verzekerd dat je rondzwemt in een schoon en fris zwembad.

Zwembad onderhouden

Vroeger was zwembadonderhoud een klus die veel tijd kostte. Bovendien waren de middelen die gebruikt werden om een zwembad te desinfecteren niet bepaald milieuvriendelijk. Tegenwoordig is dat gelukkig anders. Dankzij handige tools is het makkelijker om je zwembad te onderhouden en desinfectiemiddelen worden van milieuvriendelijkere stoffen geproduceerd.
 

Een schoon zwembad begint bij de buitenkant

Genieten van schoon zwemwater begint bij de buitenkant van het zwembad. Als je op een warme zomerdag lekker ligt te dobberen, wil je natuurlijk niet dat je gestoord wordt door allemaal drijvende blaadjes en beestjes. Een afdekzeil biedt hier uitkomst voor. Door een passend afdekzeil over je zwembad heen te spannen voorkom je dat er, naast jou, van alles in het zwembad kruipt en valt. Zitten er dan toch ongewenste gasten in het water? Dan kun je dit er makkelijk met een netje uitscheppen.

Ook zand op de bodem van het zwembad is niet gewenst. Stap daarom in een voetenbadje voordat je een duik neemt. Zet daarnaast een zandfilterpomp aan om het water te zuiveren, en je kunt optimaal genieten van een fris zwembad.

 

Langer genieten van schoon zwemwater

Met bovenstaande tools bescherm je het water van blaadjes, zand en beestjes. Maar vergeet ook het zwemwater zelf niet. Onder andere temperatuurwisselingen en flinke regenbuien hebben invloed op de zuurgraad van het water. Om de waarde te reguleren, wordt veelal gebruikgemaakt van chloor. Een chlorinator maakt hier een makkelijk karweitje van en verdeelt het chloor gelijkmatig over het zwemwater.

Onderhoud je de buitenkant en binnenkant van een zwembad goed en regelmatig, dan heb je niet alleen plezier van schoon zwemwater. Frequent zwembad onderhoud zorgt er ook voor dat een zwembad langer meegaat. Dat zijn twee vliegen in één klap: jij kunt langer rondzwemmen in een super schoon zwembad!

 


Laatst bekeken producten