filter_list

Filter

     


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Rolly Toys X-Trac traptrekker met rem en versnelling

188,95

visibility

Rolly Toys Farmtrac New Holland met voorlader

194,95

visibility

Traptractor Rolly toys Deutz + Lader Warrior

199,00

visibility

Rolly Toys traptrekker Farmtrac John Deere 6920 met aanhanger en voorlader

212,95

visibility

Rolly Toys Unimog Brandweer trapvoertuig

213,95

visibility

Rolly Toys Unimog Frost ( groen)

213,95

visibility

Rolly Toys traprekker X-Trac Premium

231,95

visibility

Rolly Toys traptrekker Truck Volvo

239,95

visibility

Rolly toys X-Trac Premium JCB

284,95

visibility

Rolly toys X-Trac Premium JCB met voorlader

314,95

visibility

Rolly Toys Unimog Service Kommunal

343,95

Rolly Toys traptractor

Bent u op zoek naar een mooie traptractor voor uw zoon of dochter? Kijk dan eens tussen onze traptractors van Rolly Toys. Deze kwalitatief hoogwaardige tractoren van oerdegelijke Duitse kwaliteit zijn bestand tegen veelvuldig gebruik en slijtage. Ideaal voor de kleinere boeren onder ons, die graag rondrijden op hun favoriete landbouwvoertuigen. Met de traptrekkers van Rolly Toys hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Laat uw kinderen fijn buiten spelen terwijl u zich zorgeloos bezighoudt met andere dingen.
 

Rolly Toys traptrekker

Waarom een Rolly Toys traptrekker? Het is al lange tijd geleden aangetoond dat het verplaatsen van kinderen in een volwassen beroep een belangrijke bijdrage levert aan de sociale en cognitieve ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om kinderen vrij te laten spelen en ze de kans te geven om te spelen met datgene wat ze zelf kiezen. Daarnaast zijn traptrekkers of looptrekkers erg goed voor de motorische ontwikkeling van jonge kinderen. Een geweldig opstapje naar een fiets bijvoorbeeld. Ook het oefenen met trappen, en trappen en sturen tegelijk zorgt voor de ontwikkeling van de motoriek en de oog-handcoördinatie van kinderen. Spelenderwijs leren, zodat ze het plezier krijgen in de ontwikkeling die voor later van groot belang is.
 
Heeft u vragen over de traptractoren van Rolly Toys of onze andere producten? Neemt u dan rustig contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren. Ook onze showroom staat ter dienst voor degenen die de producten nog even in het echt willen aanschouwen voordat ze overgaan tot aankoop. Wilt u hier gebruik van maken? Houd wel rekening met onze openingstijden, of maak een afspraak zodat u niet voor een dichte deur komt te staan!