filter_list

Verfijn zoekopdracht

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
visibility

Exit Loft 350 Houten Speelhuis - Grijs

- Strak design - Waterdicht dak - Eenvoudige montage - Met aanbouw, glijbaan en balustrade

1299,00

visibility
shopping_cart

Exit Loft 100 Houten Speelhuis - Naturel

Voorradig

639,00

visibility
shopping_cart

Speelhuis Hout Exit Loft 300 Green (Fsc 100%)

Voorradig

1049,00

visibility
shopping_cart

Speelhuis Hout Exit Loft 300 Red (Fsc 100%)

Voorradig

1049,00

visibility
shopping_cart

Speelhuis Hout Exit Loft 300 Natural (Fsc 100%)

Voorradig

1049,00

visibility
shopping_cart

Exit Crooky 350 Houten Speelhuis - Grijsbeige

Voorradig

1398,99

visibility
shopping_cart

Exit Crooky 500 Houten Speelhuis - Grijsbeige

Voorradig

1299,00

visibility
shopping_cart

Exit Crooky 550 Houten Speelhuis - Grijsbeige

Voorradig

1598,99

visibility
shopping_cart

Exit Crooky 700 Houten Speelhuis - Grijsbeige

1562,99

visibility
shopping_cart

Exit Crooky 750 Houten Speelhuis - Grijsbeige

1785,49

visibility

Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Grijs

- Strak design - Waterdicht dak - Eenvoudige montage - Met aanbouw, zandbak, zeer grote glijbaan en balustrade

1648,99

visibility

Exit Loft 750 Houten Speelhuis - Blauw

- Strak design - Waterdicht dak - Eenvoudige montage - Met aanbouw, zandbak, zeer grote glijbaan en balustrade

1648,99

visibility
shopping_cart

Exit Crooky 100 Houten Speelhuis - Grijsbeige

Voorradig

698,99

visibility
shopping_cart

Exit Crooky 150 Houten Speelhuis - Grijsbeige

Voorradig

898,99

visibility
shopping_cart

Exit Crooky 300 Houten Speelhuis - Grijsbeige

Voorradig

1098,99

visibility

Exit Loft 700 Houten Speelhuis - Rood

1299,00

visibility

Exit Loft 700 Houten Speelhuis - Grijs

1299,00

visibility
shopping_cart

Exit Loft 700 Houten Speelhuis - Blauw

Voorradig

- Strak design - Waterdicht dak - Eenvoudige montage - Met zandbak, zeer grote glijbaan en balustrade

1299,00

   1  2 3  

Voordelen van een Exit speelhuisje

Voor veel kinderen is een speelhuis een belangrijk onderdeel van hun jeugd. Een speelhuisje van het merk Exit biedt vele voordelen voor uw kinderen. Ze kunnen zich uitleven terwijl ze op een veilige plek spelen. Er zijn verschillende modellen speelhuisjes, die elk andere vaardigheden stimuleren. Hieronder zijn enkele belangrijke voordelen opgesomd:
 
  • Fysieke vaardigheden: Een speelhuisje in de tuin biedt kinderen de mogelijkheid om buiten te spelen en zich fysiek te ontwikkelen. Het klimmen, klauteren en spelen in het speelhuisje helpt bij het versterken van de motorische vaardigheden, coördinatie en balans.
  • Mentale en sociale ontwikkeling: Door te spelen in het speelhuisje, krijgen kinderen de gelegenheid om hun creativiteit en fantasie te gebruiken. Het speelhuisje is ook een plek waar kinderen kunnen leren over verantwoordelijkheid en sociale vaardigheden ontwikkelen door samen te spelen met andere kinderen.
  • Veiligheid: Een speelhuisje in de tuin biedt kinderen een veilige plek om te spelen. Dit geeft ouders ook rust, wetend dat hun kinderen veilig zijn en zich uit kunnen leven zonder zich zorgen te hoeven maken over verkeer of andere gevaren.
  • Zelfstandigheid: Een speelhuisje in de tuin geeft kinderen de kans om zelfstandig te spelen en te ontdekken. Dit kan bijdragen aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.
  • Plezier: Bovenal biedt een speelhuisje in de tuin kinderen de gelegenheid om te spelen en te genieten. Het is een plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen en waar ze herinneringen kunnen maken die ze voor altijd zullen koesteren.

Naast de voordelen voor uw kinderen en hun ontwikkeling. Zijn er ook andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan waardevermeerdering. Een speelhuisje in de tuin kan bijdragen aan de waardevermeerdering van uw huis als u besluit om het te verkopen. Daarnaast kan een houten speelhuis van Exit bijdragen aan het esthetische uiterlijk van uw tuin en kan het een perfecte aanvulling zijn op de tuinlandschap. Verder kan u met een speelhuisje de kans krijgen om extra tijd met uw kinderen door te brengen. Bouw en onderhoudt de band met uw kinderen terwijl jullie samen spelen. Ook kan het een educatief hulpmiddel zijn. Leer ze bijvoorbeeld meer over de verantwoordelijkheid en onderhoud dat komt kijken bij het hebben van een huis. Denk bijvoorbeeld aan de huishoudelijke taken maar ook het wassen van ramen.
 

Urenlang speelplezier

Met de houten speelhuisjes van Exit hebben kinderen gegarandeerd urenlang speelplezier! Geef de fantasie van uw kind alle vrijheid met een speelhuisje van Exit. Een Exit speelhuis kunnen ze op veel verschillende manieren gebruiken. Tijdens het spelen kunnen ze verschillende rollenspellen spelen, zoals het ouderwetse ‘vader en moedertje’. Ze kunnen zich inleven in verschillende personages, zoals prinsessen, politieagenten, piraten of ridders. Ook kan er een feestje georganiseerd worden. Laat uw kinderen een feestje organiseren voor hun vriendjes en vriendinnetjes.
Verder kunt u de creativiteit van uw kinderen stimuleren door het huisje samen opnieuw in te richten of te decoreren met allerlei accessoires en speelgoed. De opties zijn eindeloos.
 

Het ruime aanbod Exit speelhuisjes

Misschien is het u al opgevallen. De Exit speelhuisjes hebben een speels uiterlijk. De speelhuisjes zijn allen van hout. De meeste huisjes zijn voorzien van asymmetrische ramen en deuren, waardoor het speelhuisje lijkt op een echt zelfgebouwde blokhut. De speelhuisjes van hout zijn verkrijgbaar met verschillende uitbreidingen. Sommige speelhuizen zijn uitgerust met een glijbaan voor extra speelplezier. Ze zijn beschikbaar in verschillende groottes en ontwerpen. Verder hebben sommige houten speelhuisjes een schattige veranda of een stoere klimrek. Dit alles zorgt voor extra speelplezier. Hieronder delen we graag een aantal populaire houten Exit speelhuisjes:
  • Exit Crooky 100: Is een prachtig, stoer en compact huisje. Een geweldige plek om samen te spelen.
  • Exit Loft 1500: Dit houten speelhuisje zorgt voor een zomerse vibe door de verschillende kleuren waarin hij beschikbaar is. Het dak is waterdicht, dus binnen blijft alles droog!
  • Exit Crooky 750: Deze boomhut is voorzien van een glijbaan, klimrek én zandbak. Dit houten speelhuisje is prachtig en super stoer!

Er is voor elke achtertuin een geschikt speelhuisje te vinden. In ons online assortiment vindt u verschillende speelhuisjes is diverse soorten, maten en kleuren.
 

Duurzaam én veilig

Alle houten speelhuisjes van Exit hebben de kwaliteit die u van ons gewend bent. Zoals u mag verwachten gaan wij alleen voor kwaliteit. De speelhuisjes voldoen aan de actuele veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren. Met een Exit speelhuisje kunnen kinderen veilig spelen, zonder dat u zich daar zorgen om moet maken. Ook zijn de trapjes en ladders van de speelhuisjes veilig ontworpen zodat kinderen niet kunnen uitglijden of vallen.

Naast de veiligheid is duurzaamheid ook belangrijk voor Exit. De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het hout is gekapt in duurzame bossen. Verder zijn de panelen reeds geverfd met een water-gedragen beits.
 

Exit Speelhuisje bestellen bij Speelgoed de Betuwe

De diverse soorten houten speelhuizen van Exit zijn verkrijgbaar bij Speelgoed de Betuwe. Welk model speelhuis heeft uw voorkeur? Verfijn de zoekopdracht met verschillende opties zoals het type product én opties. Bekijk de mogelijkheden en bestel het direct online. Wij bieden snelle levering, doordat wij de producten uit eigen voorraad leveren. Hierdoor heeft u uw bestelling altijd snel in huis. Wilt u meer te weten komen over het aanbod speelhuisjes met glijbaan? Neem dan direct telefonisch contact op of mail naar info@speelgoeddebetuwe.nl.


Laatst bekeken producten